ПРОДАВАМ СТИЙМ+ОРИДЖИН АКАУНТИ(двата заедно) за 100 лева с GTA 5, PUBG, BATTLEFIELD 5,4,3,DAYZ и др!

Здравейте! Имам една доста пикантна оферта за хора, които искат да се занимават с гейминг. Продавам си двата акаунта в стийм и ориджин(заедно). Причината да слагам тази ниска цена е, че събирам пари да започна да се занимавам с Еърсофт. Просто буквално искам да се отърва от акаунтите и искам да направя някого от вас щастлив с много хубави и скъпи игри накуп. Ще прикача снимки по-долу. В акаунтите има игри за над 250 лева. АЗ ОБАЧЕ ГИ ПРОДАВАМ ЗА 100!!!
ВАЖНООООО!!!: ТЪЙ КАТО НЕ МИ СТИГАТ СНИМКИТЕ ДА ПОКАЖА ВСИЧКИ ИГРИ, ЩЕ ГИ НАПИША И ЩЕ ПРАТЯ АКАУНТИТЕ НА ЛИНК! В СТИЙМ ИМА СЛЕДНИТЕ ИГРИ: GTA 5, PUBG, DAYZ STANDALONE, H1Z1, ARMA 3, И ДВЕТЕ ИГРИ НА THE BINDING OF ISAAC, CALL OF DUTY:GHOSTS, RUST, GARRYS MODE, LEFT4DEAD 2, NETHER, MISCREATED, PAYDAY:THE HEIST, DIRT RALLY И МНОГО ДРУГИ!
ИГРИТЕ В ORIGIN: BATTLEFIELD 5, BATTLEFIELD 4, BATTLEFIELD 3, FIFA 15, FIFA 14, FIFA 13!(Снимки ще кача поне за ориджина )
ТЪЙ КАТО СЪМ ВАК БАННАТ В ЦС:ГО, АКО МНОГО ДЪРЖИТЕ ДА ИМА ЦС, ЩЕ ВИ ПОДАРЯ И ТРЕТИ АКАУНТ, КОЙТО Е ПАК В СТИЙМ, НО САМО С ЦСГО В НЕГО(CS GO PRIME-ДЕМЕК ПЛАТЕНАТА ВЕРСИЯ)
ЛИНК КЪМ АКАУНТА В СТИЙМ: Steam Community :: Danitoyy bruh
ЛИНК КЪМ ИГРИТЕ, КОИТО СА В АКАУНТА: Steam Community :: Danitoyy bruh :: Games
Налазвайте.
Телефон за връзка: 0899971419
Моля ви, обадете ми се по телефона или се свържете с мен по фейсбук:
Данаил Маджаров | Facebook

А да, и още нещо. В ЦСГО съм баннат, но ще ви дам и трети акаунт, който съдържа само цсго с прайм към него(платената версия)!

Хора, моля ви, много ще ме спасите ако купите акаунтите. Сериозен човек съм, не искам да мамя никого. Буквално се отървам от тях, тъй като вече имам други приоритети ))

Приятели, цената вече е 50 лева. Пиша тук, тъй като не знам как да редактирам темата! :smiley:

3 Likes

Има един молив от там :pencil2:

1 Like

🤔