Здравейте, може ли някой да ми прати най евтиния 144hz който е виждал трябва ми спешно СТАВА И ВТОРА УПОТРЕБА
Ако наистина е толкова спешно, защо не използва google, вместо да правиш нова тема и да чакаш някои да ти отговори?
Защото ми е трудно с телефон от 2013 да търся в Гугъл заражда всяка страница по 5-10мин
Да беше казал и каква видео карта имаш да знаем какво да ти предложим… Freesync и Gsync са различни неща…
Gtx 1060 6gb
Чесно казано, незнам дали ще има значение за теб. Ако търсиш възможно най-евтиният 144 hz монитор, той няма да е G-Sync. Те са доста по-скъпи!
Можеш ли да четеш?
@TheEagleGamerBG ти е дал линк. Няма да ти трябва 144 херца ако не вадиш 144 кадъра. И ще е добре да имаш gsync тъй като е много яко като ти падат кадрите.
Да този реших да си взема намерих го малко по-евтин в озон с подарък cs:go https://www.ozone.bg/product/acer-xf240hbmjdpr-24/
Аз си го взимам само заради цс и osu защото в тея игри ще ми помогне много
ПРОМОКОД PAKTA-TECH! Само да знаеш, че тоя е с FreeSync което работи само с AMD видео карти.
Да готик използвах го вторник ще ми дойде + ти изгледах ревюто
Айде още един, който неможе да чете…
Мисля ,че това ,че постнах това тук показва дали мога или не мога да чета а и точно това ти трябваше
Виж какво съм написаал преди 2 дена ''Защото ми е трудно с телефон от 2013 да търся в Гугъл заражда всяка страница по 5-10мин ‘’
И защо тогава е направен този форум ? Да пишете на всяка тема "ГУГЪЛ’"ГУГЪЛ’"ГУГЪЛ’"ГУГЪЛ’"ГУГЪЛ’"ГУГЪЛ’…
Еми форума е за проблеми които не можеш да разрешиш с 2 минути търсене в GOOGLE
За всякви проблеми е