Имам проблем след като ъпдейтнах биоса от f6 на f22. Биоса сега ми показва,че процесора работи на 2 mhz и температурата му е 20 до 25 градуса (това го показва в биоса) ще кача снимки с проблема ,ако някой знае как да го оправя , ще му пратя клип с обяснение с проблема.преди да бях ъпдейтнал биоса всичко си беше наред ( имаше си 45 градуса и в програмите си работеше на 3600херца) може би някаква настройка в биоса трябва да цъкна за да се оправи
Дали процесора е умрял или проблема е друг? В windowsa всичко си работи нормално за да дава признаци,че има проблем,но тази температура и херци ме притесняват.
Къде ги видя тези 2MHz, на скрийншота честотите ми изглеждат нормално? А това с температурата сиг. е бъг.
Щом в Windows всичко работи нормално, значи е ок
Не е нормално да върви на 1,512V. Процесора не умрял (още). Дай му reset factory defaults от BIOS-а. Причината поради, която в windows върви на 2 Ghz, е че когато не е натоварен, процесора автоматично върви на по-ниска честота.
Я верно прасни един рестарт на настройките на BIOS и виж дали ще се оправи. С тия ъпдейти може да се е омазало нещо.
Нямам никъде опция в биоса за фабрични настройки!Някакви идеи?
Смел ли си да изкараш батерията на биоса за 5 минути?
Каква ти е дънната платка?
Gigabyte b350 game…
Цъкаш където пише Classic Mode > Save & Exit и цъкаш на Load Optimized Defaults и рестартираш.