Най-гледаните ми видеа през периода 2010-2020!

Покрай новата година се разцъках из статовете си в тубата и видях, че мога да гледам най-популярните си видеа през определена година! Тук ще направя един кратък списък за вас, защото мисля, че ще е интересно. Предупреждавам, че гугъл не гарантира 100% точност на по-старите статистики. Нека започнем!

2010:

image

Води тежък глич на Team Fortress 2 от момент когато играта беше много популярна а под него е геймплей на Hellgate London записан от единия от съквартирантите ми. Другите са просто геймплей на игри и един от първите ми Minecraft Клипове.

2011:


Клип където разбираме митове на LoL води заради популярността си в Reddit. Геймплей клиповете набират гледания, защото се пускат в различни сайтове като торент тракери. Minecraft бавно събира гледания.

2012:


Minecraft клипа ми стабилно набира популярност след като играта започва да навлиза в България, но моята куха глава не прави още такива клипове. Другите все още събират гледания от сайтове, които ги споделят.

2013:


Резултатите не са изненадващи. Още популярност при Minecraft и трейлъра на канала ми.

2014:


Започвам да усещам, че в Minecraft има интерес и дори имаме Community сървър, където играем със събове.

2015:


Minecraft продължава да държи топ позицията а клипове където играя с други хора също се оказват много популярни. GTA V клипа беше един от най-гледаните ми тогава.

2016


Клип на slither.io записан на шега и който мислих за пълен провал държи първо място след коет о е Plug & Play, една от най-странните игри, който съм цъкал. Minecraft държи стабилна позиция на 3то място а последните две се делят от много популярния Clash Of Clans и един от влоговете ми.

2017


Не мисля, че трябва коментар. Ерата на Clash Royale започна! Другото е клипа ми от местенето в сегашното ми жилище, който все още се гледа много.

2018


Отново виждате смяната на една ера. Clash Royale is dead now Fortnite is my best friend.

2019


Нова година нов късмет. Или по-скоро нова игра. BrawlStars сваля конкуренцията и е 5/5 от клиповете.

Дано тази тема ви е била поне малко интересна. С времето може да слагам още коментари по годините. :slight_smile:

6 Likes

Ехе, преди това клипче за начинаещи за Minecraft е било мега успешно - няколко години на 1во място

2 Likes

И въпрки това аз не се усетих да снимам още 100 като него. :smiley: Реално можеше да съм първия голям Minecraft канал.

2 Likes

Еми снимал си каквото ти е било кеф по онова време :))

А дали има класация за най-малко гледани :smiley:

2 Likes

🤔