Механична клавиатура по възможност по тиха до 250/300лв

Ако може ми предложете механична клавиатура до 250/300лв.
Искам да е по-тиха,защото мисля да снимам клипове за тубата,а и микрофона ми не е един от най-добрите Микрофон TRUST Radi, черен 21752 - на топ цена - Ardes.bg .

1 Like

За тоя микрофон си купи една стойка от типа ръка и го сложи пред устата си. Така няма да чуваш как тракаш независимо от клавиатурата. Когато Габинка го направи хората питаха дали не си купила нов микрофон. :smiley:

2 Likes

Директно препоръчвам моята кралица. А именно HyperX Allow FPS RGB, ужасно тиха механична клавиатура със сребърни линейни Калио(Kalih) суичове, HyperX имат и уж по-висок клас: allow elite, но твхните сучове не са линейни, а нормални, което означава, че ще кликат много.Ето и едно ревю, от господаря на ревютата в България, единственият и ненадминат ZING: https://youtu.be/duuh4esWlq8

3 Likes

Даже няма кирилица OMEGA :lul:
Enter-а не е ли малко миниатюрен :thinking:

2 Likes

Нито една механична няма кирилица,
monkaS. За първи път ли чуваш🤔 Мисля че има някой китайчета дето правят клавиатури с руската кирилица, ама те са със сини и кафяви суичове.
Същото важи и за enter-a, почти всички клавиатури от висок клас се правят в американския вариант, и по-конкретно-ANSI лейаута.

За кирилицата се бъзиках само :smiley:
Но за enter-а не знаех. Разрових на бързо и открих такива с нормален enter, но са доста редки :confused:

Мислех, че много добре знаеш, че сарказма трудно се усеща в онлайн пространството. Пък и аз съм длъжен да обясня🙂

2 Likes

🤔