Amd Ryzen По добри от Intel

Амд са сериозна компания. Ощо от миналата година почнаха да притесняват Nvidia със видеокартите си и казаха един вид че са живи и почват да влизат в играта. Тази година ще излизат и техните нови процесори който трябва да са по добри от Интелските проццесори също така и на по добра цена.
Не съм написал повече защото ме мързи но може да коментирате !!!

2 Likes

Само искам да покажа това на тези, които не са го гледали :slight_smile:

1 Like

Нека да бъдат пуснати на пазара и да ги видим в независими тестове :slight_smile: Но при всички положение се посъживиха, което е добре

5 Likes

Дори и да не са чак толкова добри колкото казват, за цената е супер. Но хайде да почакаме още малко. :slight_smile:

Това за което се притеснявам е да не стане така, че след Rysen да чакаме още 5 години за хубав процесор.

1 Like

От това което виждам всичко ми изглежда доста обещаващо. Дано всичко е истина, защото е много хубаво за нормалния потребител. Всеки обича бързи и евтини процесори. Любопитно ми е какво ще стане при видео картите обаче.

На CES показаха VEGA видеокарта да е с около 5-10 fps по-бърза на DOOM, но това е с beta драйвери и някъкъв вид compatibility layer . Според мен ще е въпрос на цена.

AMD RYZEN 7 REVIEW

3 Likes

Някъде Юни 2016-та си взех I7-4790k и сега садвам. :frowning:

Няма смисъл. Една година си го ползвал :slight_smile: Все едно след време Intel няма да извади нещо по-добро. Технологиите се развиват толкова бързо, че рано или късно все ще се появи нещо по-добро :))

Знам. Ама пак ми е леко тъпичко. Spox няма да зимам Rysen. Поне засега.

То и на мен ми пишат “Видя ли, че не трябваше да взимаш Intel бе!?”… ама не разбират, че вече към 2 години тоя процесор яко пържи стрийм и клипове. :smiley:

1 Like

Вярно е. Това, че AMD имат нови процесори не значи, че тези на Intel са станали по-лоши. :smile:

Има хора които са с 2600k и са си супер.

Аз би трябвало да съм по-преебан, преди 3 месеца си взех X99 конфигурация, ама през това време бичеше на макс, така че без нея нямаше как да свърша толкова много работа :slight_smile:

2 Likes

@TheEagleGamerBG та всички знаем че съвсем скоро интел ще искара двойто може и тройно по добър от райзена просто амд се разбуждат с правенето на процесори затова искат да направят за един път най-доброта няма смисъл по хубаво си остани с твоя си процесор. Вървят ти игрите няма смисъл да го сменяш сега…

Ти май не знаеш как се правят процесори. :smiley: Да направят нещо 2-3 пъти по-добро ще е чудо. Ние вече почти сме ударили лимита на това колко малки могат да са транзисторите.

2 Likes

Ако Intel тръгнат да правят 2 - 3 пъти по силни процесори, ще трябва не процесори, а ракети да правят :smiley:

4 Likes

AMD от 20 години се опитват да настигнат Intel , Nvidia , но последните години се появи митът , че AMD са минали двата гиганта . AMD направиха много компромиси със своят хардуер когато напомпаха ядрата , и всички заблудени хора които гледат ядрата , а не качеството , викат (AMD sa varhut ). Работил съм и с интелски и процесори на амд , и спокойно мога да кажа , че дори и новите процесори на амд са доста преовеличени откъм пърформънс , но пък си имат ядра :smiley: . По отношение на видео картите нещата са по същият начин . За цената която дават те са ощетили копувача откъм много неща които с времето ще се отразят на производителноста на комоютъра .