Амд са сериозна компания. Ощо от миналата година почнаха да притесняват Nvidia със видеокартите си и казаха един вид че са живи и почват да влизат в играта. Тази година ще излизат и техните нови процесори който трябва да са по добри от Интелските проццесори също така и на по добра цена.
Не съм написал повече защото ме мързи но може да коментирате !!!
Само искам да покажа това на тези, които не са го гледали
Нека да бъдат пуснати на пазара и да ги видим в независими тестове Но при всички положение се посъживиха, което е добре
Дори и да не са чак толкова добри колкото казват, за цената е супер. Но хайде да почакаме още малко.
Това за което се притеснявам е да не стане така, че след Rysen да чакаме още 5 години за хубав процесор.
От това което виждам всичко ми изглежда доста обещаващо. Дано всичко е истина, защото е много хубаво за нормалния потребител. Всеки обича бързи и евтини процесори. Любопитно ми е какво ще стане при видео картите обаче.
На CES показаха VEGA видеокарта да е с около 5-10 fps по-бърза на DOOM, но това е с beta драйвери и някъкъв вид compatibility layer . Според мен ще е въпрос на цена.
AMD RYZEN 7 REVIEW
Някъде Юни 2016-та си взех I7-4790k и сега садвам.
Няма смисъл. Една година си го ползвал Все едно след време Intel няма да извади нещо по-добро. Технологиите се развиват толкова бързо, че рано или късно все ще се появи нещо по-добро :))
Знам. Ама пак ми е леко тъпичко. Spox няма да зимам Rysen. Поне засега.
То и на мен ми пишат “Видя ли, че не трябваше да взимаш Intel бе!?”… ама не разбират, че вече към 2 години тоя процесор яко пържи стрийм и клипове.
Вярно е. Това, че AMD имат нови процесори не значи, че тези на Intel са станали по-лоши.
Има хора които са с 2600k и са си супер.
Аз би трябвало да съм по-преебан, преди 3 месеца си взех X99 конфигурация, ама през това време бичеше на макс, така че без нея нямаше как да свърша толкова много работа
@TheEagleGamerBG та всички знаем че съвсем скоро интел ще искара двойто може и тройно по добър от райзена просто амд се разбуждат с правенето на процесори затова искат да направят за един път най-доброта няма смисъл по хубаво си остани с твоя си процесор. Вървят ти игрите няма смисъл да го сменяш сега…
Ти май не знаеш как се правят процесори. Да направят нещо 2-3 пъти по-добро ще е чудо. Ние вече почти сме ударили лимита на това колко малки могат да са транзисторите.
Ако Intel тръгнат да правят 2 - 3 пъти по силни процесори, ще трябва не процесори, а ракети да правят
AMD от 20 години се опитват да настигнат Intel , Nvidia , но последните години се появи митът , че AMD са минали двата гиганта . AMD направиха много компромиси със своят хардуер когато напомпаха ядрата , и всички заблудени хора които гледат ядрата , а не качеството , викат (AMD sa varhut ). Работил съм и с интелски и процесори на амд , и спокойно мога да кажа , че дори и новите процесори на амд са доста преовеличени откъм пърформънс , но пък си имат ядра . По отношение на видео картите нещата са по същият начин . За цената която дават те са ощетили копувача откъм много неща които с времето ще се отразят на производителноста на комоютъра .