Предложение за игри на apu ryzen 5 2400g

Ще вървят слаби игрички, така че нека се съобразим с това. Засега мисля да цъкам fortnite, rocket leave, някоя стара far cry и nfs hot pursuit. Очаквам идеи!

Новите FarCray и GTA V на минимум също ще вървят. Чух, че Doom вървял добре и на по-стари компютри, така че ти го препоръчвам. Но това все са игри, които са на лимита на видео картата.
За лека игра, която ще върви перфектно, мога да ти препоръчам Skyrim, но не знам дали ще я харесаш, така че кажи първо, какви жанрове предпочиташ. :wink:

1 Like

Харесвам, екшън, шуутъри, фантастики, със космически кораби и състезателни. Погледнах skyrim и ми се струва тежичка игра с добри графики, но ще я пробвам(само да си сглобя компа де😁).

Забравих да спомена, Skyrim има ремастерирана версия с по-добра графика, сиг си гледал нея. Оригиналната съм сигурен, че ще върви перфектно, понеже съм я играл на много слаба машина (HD6450, 512MB, 30fps).

2 Likes

асолюно всички

Всички кои?

Скоро май ще има видео на тази тема. :]

1 Like

Ти защо не спиш бе, всеки път като вляза във форума вечер, ти си на линия:grin::grin:

В момента се занимавам с един такъв процесор и затова няма стрийм. Направо ми се реве. Ако случайно и ти имаш такъв можеш ли да помогнеш с някакви бенчмаркове на различни игри и да ги наблъскаме в една тема? :slight_smile:

1 Like

С огромна радост бих ти помогнал, но все още не съм го сглобил и не съм го ползвал. Ако искаш след като го наблъскам в кутията и ако не си направил темата ще ти помогна с бенчмарковете!

Ще изпраскам това ето тук, че мисля, че е по темата. :slight_smile:

Иначе да ти кажа. Готви се да си ъпдейтваш биоса, драйвърите и да човъркаш настройките в biosa.

1 Like

Разбрах това чак като свързах всичко и го включих, излезе ми no video input, а пък очаквах да тръгне директно. Амаа човек се учи докато е жив…

Хей Готик,аз съм с този процесор от един месец даже и повече и вадя много повече кадри на cs go,а съм с 4gb ram и се учудих като видях твоя резултат.:grinning::grinning::grinning:
Ето ти мойте резултати:nuke-1080p-low settings-min fps-45,avg fps-66,max fps-110
720p-low settings-min fps-80,avg fps-94,max fps-130

1 Like

А какви са резултатите при другите игри. Какво още си цъкал на него?

Играл съм fortnite и paladins, но при fortnite са ми много по-ниски кадрите в секунда.Иначе paladins на ultra я цъкам с 60fps


Направих ето това видео ама получавам коментари от хора, който казват, че кадрите ми са много по-ниски от техните. Някаква идея от какво може да е? Мисля, че 8GB рам не стигат. :thinking:
3 Likes

Не съм гледал видеото още, но предполагам е, че защото не са ходили в BIOS, да зададът колко рам може да използва вграденото видео. :thinking: По default е 256 MB. :thinking:

Реално, 8 стигат но ако са 2×4. Кадрите се вдигат само заради dual channel-a

@Gothika_47 с каква честота на м8нитора игра?

Готик мога ли да сменя vram-а на вградената видео карта при положение, че имам дъно с А320M чипсет и ако може как да го направя?