Помощ за audio trackовете в Sony Vegas 13

Здравейте, някой от вас знае ли как мога да намаля звука на играта, без да си намалям собствения глас, ако съм снимал с OBS и накрая на клипа съм разбрал че звука на играта е по-силен от моя глас?
Или има ли начин да направя така, че OBS да записва аудиото от играта и моят глас на два различни трака?

Да.

1 Like

А защо на Mic/Aux са маркирани 1 и 2, а на Desktop Audio 1 и 3? Нещо не мога да разбера!? :smiley:

Лесно:
Track 1: Game + Mic
Track 2: Mic
Track 3: Game

Причината, е че ако на Track 1 не ги сложа и двете като кача клипа ДИРЕКТНО в Youtube ще се чува само Mic/Game а ако са двете се чуват нормално. Това е добре за бързи клипове, които не трябва да едитвам.
Като едитвам клипове директно махам целия Track 1 и едитвам само 2 и 3.

Ясно, благодаря ти много! btw как да отбележа на темата че проблема е решен? Нали имаше едно като тикче?

И то как ги запаметява траковете? В папката на видеото или някъде другаде?

Темата ти не е в правилния раздел затова го няма тикчето. Иначе аудиото си е във видео файла вградено. Всички тракове са там.

1 Like

Имам малък проблем! Не ми ги изкарва като два трака в Sony Vegas, ами като един! Идея защо?

Не си направил нещо като хората. :exploding_head:

Направих, това което видях в снимката

Ето виж как ми ги слага в SonyVegas13

Брат брат не пипай нишо в OBS са знам перфектното решение и вече си оправих този проблеми с OBS изтеглиси Audasity програмата е безплатна само в Сърча го напиши КАК РАБОТИ когато стартирал програмата тя е предназначена на за музиканти но става за геймъри така правиш следното стартираш OBS с Audasity едновременно и изключваш микрофона от OBS сега идва ред на Audasity включваш бутона за старт на звук на Audasity би трябвало бутона да изглежда ето така > ида пише че е на пауза цъкаш и бум сега отиваш в с програмата за едитване и ако нямаш такава програма си свали Sony Vegas Pro 13 или Camtasia studio 9 която програма избереш да има значение спорете мен най добрата програма за мен е Sonito давати 1080п качество на 60фпс но най добрата програма в света за видео обработка е Adode Premier pro version тяпак трябва да се кракне вената я използва мисля че и никога също ами дано да съм помогнал… ENJOY

Първо - Много сложно
Второ - Имам и Sony Vegas 13 и Premiere Pro
Трето - Няма как да инсталирам Audasity, понеже баща ми е администратор на компа, а аз съм само User (не искам да обеснявам защо)

А ти просто Import-ваш видеото където ти е записано от OBS и ти се появяват два трака, така ли?

Дропя го вътре във вегас и ми излизат 3 трака. На стрийма ги показах.

Е аз не бях през цялото време на стрийма :stuck_out_tongue: Сега ще видя на записа

@Gothika_47 Мисля че разбрах от какво е проблема. Май трябва да ида на Output =>recordings=> и да избера във видео файла да изкарва всички тракове от 1-4, инче на теб какъв видео формат ти изкарва видеата? MP4 или някой друг?

MP4 е. Не мисля, че имаш друга опция вече.

Мерси! Ами оправих проблема! Вече ми изкарва по два трака и също разбрах че микрофона и звука не трябва да са на хедсета едновременно иначе и трите трака са с микрофон и десктоп аудиото! Мерси много за помощта <3

1 Like