Какво е Bit Boss и за какво служи?

Kакво е Bit Boss?

Bit Boss е малка игричка, която всеки стриймър, който е партниран с Twitch и може да ползва функцията за чийрване, може да използва играта. Вие хората също можете да използвате тази забавна игра! Просто трябва да отидете на някой стрийм и да чийрвате. Повече инфо за това какво да направите за да сте Boss на стрийма, ще намерите отдолу :slight_smile:

Какво да направим, за да сме бос?

За да станете бос, Вие трябва да сваляте от кръвта на човека, който е в момента бос! Как става това? За да сваляте кръвта на боса, вие трябва да чийрвате. При всеки чийр, кръвта на боса пада, зависимост от стойността на чийра. Ако някой бос има 100 HP и Вие дадете :bits1:20, кръвта на боса ще стане 80 HP .
Например:

Също така, когато няколко човека свалят кръвта на боса, той ще остане на малко HP. Новият бос ще бъде този, който е свалил миналия бос до 0 HP.

Какво е Overkill?

Overkill е когато някой бос е останал на 30 HP и някой даде :bits1000:1000, новият бос няма да е със 100 HP, ами ще е с 970 HP. Така всеки човек може да Overkill-не боса!

Можем ли да си възстановим кръвта?

Да можем да си възстановяваме кръвта. За да го направим трябва да чийрнем! Ако сме на 70 HP, като чийрнем :bits1:30 нашата кръв ще се възстанови на 100 HP .

Малко информация за стриймъри!

Уважаеми стриймъри! Вие можете да използвате вашият Bit Boss от този линк: www.bitbossbattles.io . Всеки от Вас може да настрои своя Bit Boss да изглежда по различен начин, дали да има звук при сваляне на кръв и т.н.! Вие можете да пускате и спирате вашият бос по всяко време в което Вие искате!
!!!ВАЖНО!!! Стриймъри, имайте предвид, че първоначалният бос сте Вие!!!

Ако имате някви въпроси можете да пишете отдолу и ще се опитам да Ви помогна! Надявам се да съм Ви бил полезен!

5 Likes

🤔