Как да взимаме безплатни bits в Twitch с TwitchRPG?

Какво е TwitchRPG?

Twitch's Research Power Group (RPG) е сайт който от време на време пуска различни survey като например какви конзоли имате къде играете игри и тн. и когато ги направите на време ще получите битове в Twitch.

Как да разберете кога има survey?

Когато има survey те ви изпращат емайл.

Как да започнете?

• Влизате в сайта им от тук.

• Регвате се като давате точна информация и внимавайте да не си объркате Twitch username-а.

• И след това просто чакате да ви пратят емайл.

• Когато го направите то си пише кога ще ви дадат битовете.

За още въпроси проверете в сайта им

Надявам се да съм ви помогнал!

За още въпроси си има FaQ отдел в сайта им и също така там можете да видите за какво става на въпрос по подробно! :slight_smile:

И тези битове които ще вземете да ги давате на Готьо! :kappa10000:

8 Likes

Добра тема. Едитнах я малко да има картинка! :smiley: Ти колко бита си взимал от там?

1 Like

Еми аз отскоро започнах и за сега съм взел само 100

1 Like

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ RAISE YOUR BITS!

Hey Evgeni,
Thank you for participating in TwitchRPG!

Пратиха ми Survey!

Thank you for taking the time to complete this survey! We’ve updated your Twitch RPG profile and will continue to send you surveys that are relevant to your interests!

Сега ще видим какво ще стане! :slight_smile:

1 Like

same xd :kappa10000:

1 Like

На мен не ми дава битове може ли да ми помогнете

А БЕ КАЗВАЙТЕ ЧЕ ИСКАТ 18 ГОДИНИ… Изгърмях си профила…

1 Like

Какво си си направил профила? :smiley:

1 Like

А защо ние трябва да четем TOSа на сайт вместо теб? Ти се регистрираш ти трябва да знаеш правилата. :expressionless:

2 Likes

Мисля че този survey не дава битове защото когато на мен ми даде пишеше че ще има битове + това чаках към един месец докато ми дадът

2 Likes

Пробвах отново и стана! Чакам за битове…

1 Like

Някой може ли да ми помогне? Логнат съм в twitch RPG още от когато го видях в форума и 1 бит не са ми дали а пък съм изпълнил всички сървеи help!!

1 Like

Не всички сървеи дават битове

2 Likes

То пише кои дават и кои не които не дават аз не ги изпълнявам и 1бкт не ми е дал :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:

1 Like

Please note, there will be No Bits rewarded for this survey but by completing it you will opt into future surveys where we will reward bits (future bit opportunities)

Това е в последния Survey казва, че няма да ви даде битове, НО ще ви включи в следващите където ще има битляци. Мисля, че това е като филтър! :slight_smile:

2 Likes

Ок на мен ми дадоха пред 2часа 100бита и ще ти ги дам всички до един

2 Likes

Тук пише кое дава битове и кое не дава, като и колко.(информацията е взета от https://rpg.twitch.tv)
What will I get for completing a sponsored survey?
For every sponsored survey you complete, you’ll receive 500 Bits to use across Twitch on channels that have cheering enabled. Make sure your Twitch ID is confirmed on Twitch RPG to ensure that you receive your Bits.

Does this mean every survey is eligible for Bit rewards?

No, there are two types of surveys in Twitch RPG. Standard surveys and sponsored surveys. Completing a standard survey makes you eligible for monthly sweepstakes where you have a chance to win Twitch swag. Sponsored surveys reward users with Bits.

2 Likes

Защо толкова рядко ми праща писма,или на всички е тъка?
Последното ми съобщение е от 02.05.2018
:thinking: :thinking: :thinking:

Защото си в България а България няма абсолютно никакъв приоритет за Twitch.

1 Like

Значи да седя и да чакам Twitch да се сетят за България. :joy::face_with_raised_eyebrow: