Търся си Capture Card за записване на геймплей на Nintedo Switch

Реших да си направя канал в ютуб и да снимам клипове на игри на Nintendo Switch. Както може би сте запознати Switch за телевизор е 1080p а когато е само конзолата е 720p. Затова реших че няма смисъл да давам много пари за такава карта. Търся си карта която да записва поне 720p 30fps и да е на не прекалено голяма цена. Марката не е от значение просто ми трябва някаква карта само да започна. Готов съм да похарча около 60-80 лв за карта стига да си струва. Някой да има предложения?

До колкото знам Nintendo са малко задници в това отношение и обичат да страйкват хора, играещи техни игри. Така че проучи малко въпроса, да не ти замине каналът още в началото! Иначе единствената карта която знам е тази, но тя е малко по-скъпа. Късмет! :blush: :blush:

Аз в момента ползвам тази. Сравнително лесна беше за настройване в OBS. Само буташ кабелите пускаш един Video Capture и цъкаш 2-3 копчета да оправиш аудиото. :slight_smile:

1 Like

Ами аз сега започвам и повече от 100 лв не мога да дам за карта. Търся си може би 720п 30фпс… съвсем обикновена карта но за Switch не ми трябва по добра. Засега съм дал около 400 лв за игри на Нинтендото и затова си търся по-евтина :Д

🤔