Clash of Clans! Бази, армии и стратегии!

Играете Clash of Clans? Каква е базата ви? Каква армия ползвате? Намаксили сте нещо?! Похвалете се!

В момента базата ми изглежда така, и е направена с цел да пази тъмния елексир. Противниците влизат вътре и армията им се върти в кръг докато не убие всичко и чак след това напада центъра. Ако някой ползва Queen Walk съм загубен, но това се случва мега рядко.

За нападения ползвам тази армия ако искам да фармя тъмен елексир, защото поне за мен е лесно да ги накарам да влизат точно в центъра, където повечето хора крият тъмния си елексир.

В момента имам да гриндя само стени и да ъпгрейдвам армията от тъмния елексир, но мисля, че ще го събирам за да мога после да пусна кралицата и да я държа 24/7 в ъпгрейд, както се случи и с Barbarian Kinga ми. :smiley:

4 Likes

Има евент в момента ! Мinions струват само 1 тъмен елексир! НАПАДАЙТЕ! И очаквайте клипче в канала на ГАБИНКА :blush::kissing_smiling_eyes::heart_eyes_cat::joy::joy::joy:

1 Like

@Gabinka47 ще го очаквам с нетърпения щото ми харесват клиповете ти от както си почнала да снимаш.

1 Like

Да се похваля с малкото си постижение! :smiley:

2 Likes

Все едно правите кандидатури за Voodooheads клана :smile:

Лесни 2k Dark Elixir

2 Likes

Лично аз съм средно развит TH8, но понеже се зарибих твърде много по тази игра, а и постепенно започвам и по Clash Royale, съм прегледал половината youtube, за таунхали на моя левел, а и над моя. От опита който придобих гледайки толкова много гайдове, а и от моя личен, мога да кажа че е хубаво да си направите някакъв списък със нещата, които мислите да ъпгрейдвате, лично препоръчвам ако сте тх8, да ъпгрейдвате първоначално нещата само с еликсир, а със голда, да ъпгрейдвате стените, по този начин ще избегнете това “гриндене” на стени на което е подложен Готика и не само той. Ако сте TH8 СИЛНО препоръчвам да паднете до силвър 3 или поне голд 2-3 и почнете яката барч. Да скучно е, но повярвайте ми, ресурсите ще са ви нон-стоп пълни, стига да сте редовни. Пълно е със мъртви бази които не са барани от супер много време. Най-често те са със ъпгрейднати мини, оставени навън и така са повече от лесна плячка за вас. За сега се развивам повече от добре, армията за trophy push която ползвам е GoWiPe с някой изменения. А за войната си ползвам дракончетата, действат безотказно.
Още нещо. Намерете си клан който да ви пасне на ВАС. Ако не обичате да воювате намерете клан който не го прави, гледайте да има редовни донейшъни и донейтвайте и вие. Ако лийчвате постоянно ще ви гонят от всеки един клан, който е средно и нагоре развит. Не бъдете задници, като ви дават, двайте и вие.
Приятна игра !

Това е ужасна идея… Защитите ти дават много повече защити от стените. Стените ти дават +500 хелт, но само на едно “блокче” от базата ти, защото пробият ли една стена влизат в него.

Заповядайте в чисто новият ми клан BGBGBG само българи сме!! Кланът е създаден Април месец и вече сме 4 левъл почти. Постоянно сме във войни. Присъединете се към нас

1 Like

Заповядайте

3 Likes