Clash Royale guides и FAQs

Разбрах, че има много хора, които харесват Сlash Royale и не се справят много добре, или търсят начини, по които да подобряват своя стил на игра. Понеже съм имам доста опит в играта мисля, че знам някои неща, които могат да бъдат полезни на хората. Ако имате въпроси или предложения винаги може да попитате или да предложите, това което искате. :slight_smile:

3 Likes

Много от вас са се сращали с Hog Rider или Giant на страната на опонента, но това не е причина за притеснение, ако имате в тестето си някакъв Building, (Cannon, Tombstone, Tesla, Bomb Tower, Inferno Tower) който помага за спирането на атаката срещу вас. Карти като Mortar, X-bow, Goblin hut, Barbarian hut, Furnace се използват по-скоро за правене на Damage на кула от колкото за защита й.
Ето пример за използване на Building в защита.

Както може да видите, Barbarian hut - ът е поставен точно по средата на полето на противника, така че да може той да увеличи разстоянието, което двете единици трябва да преминът, за да стигнат до него, и когато те го разрушат вече са на достатъчно малко кръв за да могат вашите карти да ги унищожат.

Надявам се с това да съм ви помогнал, да разберете как най-ефективно се спират такива големи push - ове. Късмет в играта :wink:

4 Likes

Ако някога сте се чудили кога ще получите Magical chest или Giant chest, то когато цъкнете на линка тук https://drive.google.com/file/d/0BxUeLZT40unjLWdwczkwR20xQzg/view ще ви се покаже таблица, в която са подредени по ред 240 Chest - а, включващи 232 Silver, 4 Giant и 4 Magical сандъка.
НО АКО се питате, кога ще ви се падне Super magical, Epic или Legendary Chest, също има нещо като Chest cycle, който гласи, че на всеки 500 спеленени битки ще ви се падне 1 Super magical 1 epic и колкото и да не ви се вярва и 1 Legendary. Лично аз съм имал щастието да спечеля всеки от по-рядките сандъци само по един път всеки.

1 Like

Разбрах, че някои от вас имат затруднения с Deck-овете в играта и реших да ви покажа моя.
Проблeмите са: 1.Miner 2.Често One crown-вам опонента и събирането на Crown chest-овете става бавно.

1 Like

Вие как се справяте?

2 Likes

Как се контрира Golem?
Ако сте се чудили как или защо хората, които ви нападат с Golem Deck-ове винаги се справят добре, може да си помогнете като прочетете тук.
Големът е единица с доста health. най-често той бива щит за карти като wizard, witch или други така, че да могат картите зад голема да бият по кулата. НО не се тревожете, понеже в игра като Clash Royale може да се справите с всяка карто по много начини. Един от тях е: щом видите противникът да поставя Голем, моментално да нападнете, защото той вече е използвал 8 от 10-те си еликсир и не са му останали много за да може да се защити.

Друг начин да се защитите е да държите врага си в напрежение, така че да не може да събере нужните му 8 еликсир.
Зградите са доста добра идея за защита срещу такива карти. Най-добре работи Inferno Tower.

Последното нещо за което се сещам, е да се фокусирате към Support картите на опонента, вместо голема.
1.Използвайте евтини карти, които работят добре за защита.
2.Използвайте Fireball със Zap - унищожава повечето помощни единици

3 Likes

8 wins+princess from magical chest(reward for 6 wins)

Damn you Goshoooooooo

@_p0ngor1n_BGYouTube това е български форум

1 Like

Ако сте учили или още учите в училище, където се преподава англииски и имате завършен 4 клас, вие можете да се абонирате за тези пичове, защото са много опитни в играта, винаги показват новите неща и лесно ще видите някоя друга тактика при игране.
GAMINGwithMOLT
Orange Juice Gaming
Eclihpse
nickatnyte
пссс… и VoodoooHeadsTV :smiley:

1 Like