Помощ за свързване на CND-GPW5 controler

Как да го свържа със компютъра си защото аз немога

Просто буташ преходника в някое USB и това е. :smiley: С какъв Windows си?

2 Likes

В сайта на canyon има драйвър, може да ти трябва


Има и инструкции за инсталиране

2 Likes

Имам Windols 10
Въпрос: Искаш ли да играем Fortnite двамата ?

WINDOLS :joy: :joy:

1 Like

Ако си съб, може. Готика играе само със събове :wink:

1 Like

Просто го буташ в USBто и задържаш копчето на контролера.

1 Like

Днес закупих този контролер, сложих bluetooth устройството и веднага го разпозна като P4 wireless Controller. Usb кабела изобщо не го засича като устройство и мисля, че само се зарежда… Конфигурирах го със Стийм, всичко си работи. Проблема ми е, че искам да играя на други игри, които не са в Стийм ами в Uplay примерно. Изтеглих една програма Ds4windows, инсталирах драйвера който е в програмата и не ми засича изобщо контролера като устройство… Какво ли не опитвах, нищо не става… Някакви идеи?

Деинсталирай го! :wink:

Деинсталирах този, който намери самия Уиндоус. Този, който е от Ds4Windows не знам изобщо къде има Uninstall опция…

При мен Steam игрите го виждаха като Xbox 360 преди да го ъпдейтна. Мисля, че ъпдейта е за самия Firmware на контролера. В ревюто си нарочно споменавам, че най-добре се ползва през Steam.

Това което може да те спаси е да добавиш игра която е извън Steam в него и след това да я пускаш така за да ти октрива контролера.

1 Like

Някак си го накарах да работи като x360 контролер. Задържах Share бутона и този по средата с къщата (да го наречем home бутон) и просто уиндоуса ми веднага почна да инсталира x360 driver като преди това бях инсталирал Xbox 360 Accessories Software 1.2 от сайта на майкрософт и драйвера от ds4windows. Вече мога да го ползвам в почти всяка една игра. Даже сега го тествам с емулатор за Playstation 2 и работи без проблеми.

2 Likes

Това от къде разбра, че работи ако не е тайна? Ей сега пробвах да го направя на компютъра си и Steam и Epic Games го разпознават като Xbox 360 контролер.
Вие сте магосник! Въпреки, че не знам дали и преди не е било така, защото не пробвах. :smiley:

1 Like

Това е видеото, което гледах. Не знам какво се случи, бях толкова отчаян вече… 6 часа отделих да намеря решение на проблема. Намерих това видео и видях, че натиска тези бутони и реших да пробвам и аз. Като ги натиснах операционната ми система започна търсене на xbox 360 драйвер. :smiley:

2 Likes