Мога ли да играя CS:GO на 75hz като монитора ми е само 60hz

Хора имали такъв начин реално да Overclockна монитора което според мен звучи странно и дали този клип ще помогне -> YouTube

Можеш, но това дали ще стигнеш до 75hz е друг въпрос. Старият ми монитор стигна само до 64hz. Като цяло не бих очаквал много.

ок ще пробвам да видим какво ще стане

аз пробвах с моя монитор който тотално не е евтин китайски Плазмен телевизор
стигнах до 80hz но с загуба на качество на резолюцията всичко стана по-размазано
аз ползвах контролния панел на nvidia драйвера 1360x768

Зависи от монитора ти. Някой могат да се овърклокват други започват да получават проблеми както @Trabanta каза в горния коментар. Да не говорим, че нямам никаква идея как можете да тествате дали имате повече Hz или просто променяте цифричката.

1 Like

Моя монитор беше стигнал до 66Hz и не искаше повече, четох че може да е нещо от DVI-а, но вероятно толкова му е душичката на монитора.
Имам и стар 4:3 монитор, който може да работи на 75 по дефалт, не съм пробвал да го овърклоквам. :slight_smile:

1 Like

Попринцип на теория всичко може да се оувърклокне, дори и миксерът ти ще се върти по-бързо ако му пуснеш повече ток. Проблемът е, че никога не знаеш колко точно по-добре ще работи и колко ще му трябва да се прецака. Така че бъди много внимателен с всякакви уреди на които им пускаш повече ток! :blush: :blush:

1 Like

На практика това е overvoltage, а не overclock. Няма как да се овърклокне нещо, което по начало няма честота :thinking:.

Часовник може да се овърклокне, но ще бъде безполезен :joy:

1 Like

Благодарим за поправката. Дефакто ще се случи същото, просто примерът е твърде прост за да бъде 100% точен. :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likes

С малко .Според мен е безмислено

🤔