Вечната война между Dc и Marvel?

Dc или Marvel това е въпросът. -Хамлет

Кой е по-добър според вас и защо?
Кой се представя по-добре в определени области (филми, анимирани филми, сериали, игри и.тн.)
Любими супергерой/злодей, суперсила, джаджа от дадената вселена?

Споделете мнението си и помнете, че всички сме приятели тук и няма грешни отговори.

1 Like

Лично аз съм нещо от сорта на Dc All Day Every Day!, но същто нямам нищо против Marvel, даже смятам че в някой области се представят по добре.

Що се отнася до супер герой… хмм може би бих избрал Батман, просто защото смятам, че е един от най-дълбоките и добре замислени герой и дори и без супер сили успява да се конкурира с “големите” като супермен, флаш, аквамен и тн.

1 Like

аз харесвам манга и Grozen studios

1 Like

Аз честно казано не си падам много по супергеройски филми, но мисля че Marvel ми харесват повече. Самите истории на геройте са ми по-интересни от колкото на DC, но анимацийте на DC ми харесват повече отколкото на Marvel. :cat:

1 Like

Хмм… Да тук смятам, че си доста прав. Marvel правят доста добри филми, но пък Dc правят невероятни анимаций. А що се отнася за историята на геройте за мен, както казах Batman има една от най-добрите въпреки, че в днешно време някои биха я определили като банална.

1 Like

Не се забърквам задълбочено с никоя от тях, защото за да го направя както трябва е нужно да се отдели супееееер много време само за сериалите и филмите, а пък какво остама за останалите неща :slight_smile:

Иначе DC вселената ми изглежда по-интересна. Малко ми и писна Marvel колко филми и сериали направиха през послединте години…

1 Like

Филмите на Marvel са много по-интересни отколкото тези на Dc

🤔