Всичко за Don't Starve

В тази тема ще се поставят факти и тъториали за Don’t Starve. Източниците на информация ще са различни канали с опит и знания за играта :slight_smile:

3 Likes

Първата тема ще ви хареса!
За всеки играч който изка да ходи на експедиции който иска да става бързо и да има много успех
1.Как да си опитомиш бизон!

4 Likes

Aко сте се справили с beefaloto но все още се чуствате самотни в този ужасяващ свят или прости искате домашен любимец който да ви придрожава в приключенията ви това е за вас
2.Как да си хванеш домашен любимец !!

2 Likes

Все още ли се чуствате че немате достатачно място винаги искате да носите повече храна или др, ресурси ?
Повече то играчи знаят само за обикновенната раница и честар сладкия ходищ чест :blush: , но има по добро решени за пренасяна на материяли през експедицийте ви или просто когато си местите базата.
3.Сакът на крампусс !

3 Likes

Страх ли ви е от тъмното ? Умирате ли всеки път когато видите сенките ? Умръзналиви да стойте половина време от зимата до огън заради тъмнината е проблемът ви е решен.С този айтъм ще можете да превземете ноща.
(И Е УНИКАЛЕН ЗА ПЕЩЕРИТЕ !!)
4.Най-добрият предмет за през ноща ???

3 Likes

DEERCLOPS един от първите босове който ще срещнете той се появява през зимата повечето хора започват през есента и е очевидно защо той е дин от първите босове който ще срещнете но не се притеснявайте изгледайте това виде и ще разберете колко лесно да го обиете
5.DEERCLOPS

2 Likes

Разчистих коментарите и направих темата wiki. Сега би трябвало всеки да може да я едитва и да добавя информация. Това ще е тест. :slight_smile:

3 Likes

добре , намерих още интересни туториали но ще ги пусна утре

Годината на ПУЙКАТА
Нов ъпдейт в dont starve thogether
6.Гудина на пуйкатааа!

2 Likes

Диарклопса не е единствения бос това е един мн по опасен и силен бос в това видео ще разберете кой е най лесния и ефективен начин за победата ви над него.
7.Унищожителния BEARGER

1 Like

Третия бос който ще срещнете и за когото ще говорим тук е една муха…може да не ви звучи опасно или си мислите ще си крафнете мрежа за пеперуди и ще я хванете но няма да е толкова лесно.Това е един от най- трудните босове ако сте стигнало до него браво и ето най-лесния и ефективен начин за покоряването му!
8.УЖАСЯВАЦАТА МУХА

1 Like

Ако сте овладяли босовете , имате домашен любимец и домащен бизон. Но все още не сте разбрали точно как работят сезоните и как да ощелявате в тях следващите поста ще са за вас те ще ви помогна да разберете всеки един сезон.

Нека започнем с Зимата.
Защо зимата ли просто повечето от нас ще сучдадут световете е ще се спалнете през есинта най-близкия сезон е зимата както и един от най-трудните.
Тови виде ще ви даде остовни познания за сезона и какво бихте могли да направите за да си подобрите шансовете за ощеляване
9.(сезони)ЗИМАТА

1 Like

Зимата е трудна но когато се научите какво се изисква от вас става лесно.
Това не се отнася за Пролетта тя е съвсем различна история тя не е трудна просто е много досадна толкова че ако не обущате внимание на вашите статува може да свършите като Готю при първия му опит да се справи с пилето.
10.(сезони)ПРОЛЕТТА

Един малък бонус при пролетта мисля че разбрахте че sanityto виде пада много ама много бързо етом малко съвете и за това

1 Like
1 Like

Миназхме два сезона но идва най-тешкия ЛЯТОТО .
През лятото няма много какво да се прави освен да ощелееш от топлината и някак да се справиш Боса (Мухата по нагоре пише има видео как да се справите с нея)
В това виде ще се научите как да подържате топлината си ниско за да не омрете от горещина и как да предупредите нещата ви да изгорят да и това може да се случи
11.(сезони)ЛЯТОО но без море

1 Like

Eсента е НАЙ-ЛЕСНИЯ сезон.
През есента единственото нещо което трябва да правите е да се приготвяте за ЗИМЕТА.
Това е всичко което трябва да знаете приятно гледане.
12.(сезони)Есентта време за разходка

1 Like

Завършихме сезените някой от най-важните айтами са още при първитве видеа но следващото нещо което ще едно от важните е КАК ДА СЕ БИЕМ С БОСОВЕ И ИЗОБЩО МОБОВЕ.
В следващото виде ще се научоте за да можете с лекота да се справяте с всички страшни Чудовища!!!
13.Как да се бием като батки

2 Likes

Май трябва да направиш всеки пост поотделно на уики. Така може да се едитва само главния.

1 Like

Аз ще пусна една отделна Wiki тема и викам да тестваме как работи. Може първия пост да съдържа като меню с линкове към отделни постове за босове/мобове и т.н. ? Ще видим как ще стане най-добре.

1 Like