Така, от 2 седмици започна да отслабва звука, устройството е старо, на повече от 10 години, но не вярвам да се разваля защото още работи. От 4 дни звука страшно много се занижи и затова днес изтеглих буквално първият sound booster от търсачката, a именно Letasoft soumd booster. Е да де, ама сега ме е страх че ще изгърмя колоните, има ли наистина реален шанс да прецакам нещо. И някой сблъсквал ли се е с този проблем?
Това изречение няма логика. Това, че работи, не означава, че не се разваля или че няма нещо развалено.
Първото което се сещам е прекъснат кабел или лоша връзка, пробвай да ги разбуташ и виж дали звука се променя.
Другото което се сещам е изсъхнал кондензатор в dvd-то/усилвателя.
Занчеквах кабелите доста пъти, те са наред. Странното е че след като изключих буустера, звука се върна към нормалната си сила. Дали цялата работа не е на софтуерно ниво, а не от самото устройство?
Като човек, които се занимава с компютри мога да ти кажа, че има огромен шанс да е от софтуера. При мен в момента аудио каналите ми са толкова мусака, че ме е страх да пипна каквото и да е да не пуснем стрийм без аудио.
Имам случай където OBS забива и не отчита камерата докато не рестартирам целия комп.