Маунтване на far cry 5

Изтеглих си я от замунда, но си нямам никаква идея какво да правя след това. В инструкциите пише да се маунтне с daemon tools. Засега само съм я разархивирал играта.

Като пише с daeamond tools, я отваряш с daeamond tools, а не с Winrar.
А и на Wondows 10 не ти трябва daem. tools. Ако автоматично се отваря с Winrar (или нещо от сорта), натисни десен бутон -> open with -> Windows Explorer. В повечето случай може също и да ползваш файловете които вече си разархивирал, но не необходимо и не винаги става с тях.
Та след като си отворил iso файла с Windows Explorer, стартираш setup.exe и инсталираш играта. След това вероятно ще трябва да копираш крака в папката на играта.
Успех! :wink:

2 Likes

Може ли малко повече подробности относно това как да преместя крака в папката на играта. Цялата папка crack ли да копирам и къде по точно да я преместя, защото в инсталираната папка на играта вече има crack, а пък не мога да го стартирам или нещо от сорта.

Брех до къде стигнахме … Вече и от замунда не можете да теглите … Ех по мойто време тва беше ежедневие :kappa10000: Съдържанието на папката Crack в директорията на играта :slight_smile:

7 Likes

Във всички торенти има обяснения как да направите нещата а в нета има уроци за Daemon Tools. Също искам да избягваме да коментираме пиратство във форума поради множество причини и се чудя дали да не nuke-на тая тема… :thinking:

2 Likes

Натиска червения бутон, господин Ким Чен Унг :rage: :firecracker: :fireworks:

3 Likes

НАТИСНИ БУТОНА!!! @Gothika_47 :kappa10000:

3 Likes

🤔