Искам съвет за For Honor хора

Играх бетата на For honor и страшно ми хареса. Чудя се дали да я купя или да изчакам, щото си мисля че Ubisoft ще прецакат играта защото… UBISOFT. Спамете кво да правя!

Ти си преценяваш. Лично за мен играта не е мой тип и няма да я играя, но ми е интересна за гледане. Също така това не означава, че е лоша. Аз не бих дал толкова пари, колкото струва в момента. Може да изчакаш да видиш в kinguin, g2a как ще са цените, въпреки че ако изчакаш има два варианта… или играта да умре или да се създаде голямо общество около нея.

Като се замисля не се сещам за някоя игра на Ubi, която да е задържала вниманието на геймърите за дълго време.

Edit: Ако имаш кинтите и те кефи, взимай. Важното е ти как я усещаш :slight_smile:

Смятам да видя как ще се развие играта, поне още една седмица

1 Like

Играта става ама не знам колко играчи ще има. Пък и лично мен много ме биха в играта и мисля, че става приятна само след като задобреете и водите дуели срещу играчи силни колкото вас.

Аз лично смятам че е много хубава игра. Ubisoft много тряя се постараят да я осерът най много да ти давад геар и герои като DLCта.

Според мен трябва да изчакаме още поне месец да видим дали ще се запази интереса към играта и ако е както в бетата и играта те кефи колкото мен,100% си я вземи. Поне аз така ще направя :grin::grin:

1 Like

Бай Готьо като бях в бетата от около 20 1в1 спечелих 16 или 17. Тва показаха статистиките