Имам intel i 3 2.4gh i nvidia 920m и играта много ми вече даже не тръгва може ли да го оправя по някакъв начин
Много ми сече* не вече
Windows? Ram? Дава ли ти някаква грешка?
Как хем сече, хем не тръгва?
Не ми дава грешка просто фпс пада до 1
4 ГБ РАМ а и е 2 gh z ne 2.4
С тази видео карта макс 10-15 FPS може да изкараш на най-ниските настройки 720р.
Може би лаптопа ти е за почистване и картата прегрява, за това да пада до 1 фпс.
Но както вече казах, дори всичко да е на ред, макс 15 fps, 20 когато гледаш към земята и не се случва нищо.
edit: Ако ти пусната nVidia шитнята дето ти записва последните няколко минути геймплей, също ще ти падат кадрите.
Ако е пуснато това за записване на последните минути как да го спра?
Ако е пуснато това за записване на последните минути от гейм плейлиста как мога да го спра?
Ако питаш още веднъж ще ти отговоря.
Не знам точно как става, понеже вече не съм с видео карта на nVidia.
Спомням си, че Готика на скоро беше направил клип за това и за Shadowplay. Виж в канала му.
Не можах да намеря клипа на Готика
Готик може ли да ми кажеш някоя бюджетна видео карта на която ще ми върви фортнайн
Имай предвит, че това е само видео карта и неможеш просто да я сложиш в лаптопа. Като пълна бюджетна конфигурация, препоръчвам тази:
https://desktop.bg/grigs-siegfried-siegfried_2_rookie_intel
или тази:
https://desktop.bg/grigs-little_beast-little_beast_rookie_AMD
Тези са далеч от бюджетни
Търся карта за лаптоп
- Не можеш да смениш видео картата на лаптоп!
- Под “бюджетно”, какво имаш предвит?
Наистина ли не мога да сменя видео карта на лаптоп
Под бюджетно имам предвид ефтино
- Ако беше възможно, нямаше да ти кажа, че е невъзможно!
- Максимална цена?
@TheEagleGamerBG
@Kiko
Можеш да интегрираш външна видео карта на лаптоп , но тогава ще трябва да се лишиш от wi-fi карта за да може да се ползва PCI-E слота за устройството на което да сложиш видео картата , също така той вече няма да може да се носи… Аз съм го сложил на лаптопа ми , като ми изгоря видео картата
и не исках да го хвърлям заради процесора… i5-7300HQ
това което ти трябва:
1: https://www.banggood.com/EXP-GDC-Laptop-External-PCI-E-Graphics-Card-p-934367.html
2: захранване ( може от някой стар компютър ако имаш и е достатъчно силно според теб )
3: Видео карта за настолен компютър
А за fortnite това са изискванията ( имай в предвид че трябва да се съобразяваш и с процесора си):
Recommended System Requirements:
Nvidia GTX 660 or AMD Radeon HD 7870 equivalent DX11 GPU
2 GB VRAM
Core i5 2.8 Ghz
8 GB RAM
Windows 7/8/10 64-bit
Minimum System Requirements:
Intel HD 4000
Core i3 2.4 Ghz
4 GB RAM
Windows 7/8/10 64-bit + Mac OSX Sierra
Да, това е опция, но
-
Няма да е много портативно.
-
Ако @Kiko пита дали може да се смени видео картата на лаптоп, едва ли ще започне да го раглобява и да му сменя wi-fi картата с “външна стойка за видеокарта”.
-
Ако, wi-fi картата на лаптопа му използва използва PCIE x4 слот (за което има 95% шанс понеже wi-fi карта не приема и предава кой-знае колко данни), част от мощността на картата ще бъде загубена.
Но да, ако ти се занимава @Kiko, пробвай. Имай в предивд, че ако имаш някъкъв вид гаранция на лаптопа, 95% шанс да стане невалидна!