Fortnine защо не ми тръгва

Под бюджетно имам предвид ефтино

Ако 1050 TI не ти се струва бюджетно не знам. Картата е една от най-добрите за цената си (освен ако последния ръст на цените не е променило това).

Също @TheEagleGamerBG и @blackviking21 са прави. Няма как да смениш картата на лаптоп както при PC. Това с външния шит е много играчка поне за мен, но кабела ми напомня на едни друг дето го ползват :btc: майнерите. :smiley:

Защо е шит това с външния кабел

Защото според мен си е много играчка. Ако ти се занимава и се справиш дай една снимка, че @blackviking21 сигурно няма да му се занимава. :smiley:

Ами представи си как от лаптопа ти стърчи 1 кабел с видео карта в края си, а по бюрото ти се размята компютърно захранване.

А ако процесора ми е по добър ще върви ли играта по добре без лаг

С тази видео карта - НЕ!

Тогава какъв вариант ми остава освен нов комп

Не мисля, че има друга опция.

@TheEagleGamerBG
Wi-Fi картите на лаптопите произведени след 2008/10г. са с еднакаъв mini PCI-E слот , тъй че няма да има проблеми ако иска да пробва, а за гаранцията … да невалидна става.

@Kiko
@Gothika_47 Няма успехи без жертви… ще ти стърчи кабел ама няма да ти пречи на работата , а относно колко време отнема слагането-не е много…трябва да развиеш няколко болта да махнеш wi-fi картата и тъй…

Като цяло от този клип можеш да разбереш как да си го направиш така:

2 Likes

Кажете някоя видео карта за фортнайт

По евтинка,че не разполагам с много голям бюджет

До колко лева ти е бюджета?

200лв макс на която ще върви фортнайн

Или най евтината видео карта за фортнайт

До 200лв това е

Fortnight ще върви ок (стига процесора, който си избрал или този от лаптопа, е достатъчно бърз), но имаи предвид, че в почти всички игри тази карта ти дава минимума. Аз лично не препоръчвам да се взима видео карта под GTX 1050 Ti, просто защото не си струва, но както прецениш.

Каквото и да правиш, по-добре действай, понеже копачите идват! :smile:

Процесора ми е i3 2ghz