Как да инсталираме Fortnite Battle Royale?

Как да свалите Fortnite Battle Royale:

1. Цъкате тук: Fortnite Battle Royale Download

2. Цъкате копчето PLAY FREE NOW или DOWNLOAD горе в дясно. След което избирате платформата, на която ще играете:
    image

3. Ако вече не сте го направили ще трябва да се регистрирате в Epic Games и да се логнете в сайта. Моля ползвайте сложна парола и не я давайте на никого! :slight_smile:

4. Свалянето на инсталатора EpicInstaller-7.14.2-fortnite.msi трябва започне автоматично, а ако това не се случи, натиснете един от бутоните долу.
    image

Как да инсталираме играта:

• След като свалите инсталатора EpicInstaller-7.14.2-fortnite.msi го оворете.
    Screenshot_1389
  • От тук изберете къде да се инсталира Launcher-a на играта и цъкате Install.
    Screenshot_1400
  • Изчакайте инсталацията
    Screenshot_1391
  • Allow-нете access-a на Windows FireWall
    Screenshot_1392
    Screenshot_1393
  • И изчакайте Launcher-a да зареди
    Screenshot_1394

След като всичко е готово, отворете Launcher-a:

PLAY NOW

INSTALL

Изберете къде да бъде инсталирана играта:

И изчакайте:
Screenshot_1399

Приятна игра!

Проблеми с играта:

image
Един от проблемите, които хората имат с играта, е грешката Unsupported OS. На кратко, Fortnite иска 64 битова операционна система, а вие сте с 32 битова. За да решите проблема си, имате 2 опции:

1. Да преинсталирате Windowsа си с 64 битова операционна система, което ще изстрие почти всичко на компютъра ви.
  2. Да направите отделна партиция в харддиска си и там да инсталирате 64 битова операционна система и играта на нея, и да я пускате само като искате да играете.
5 Likes

Точно така направих и аз, обаче не ми се тегли.Пише че има грешка.като отворих да видя грешките ми пише само,че не съвместимо с компютърът ми.
Ама кво да се прави. :slight_smile:

1 Like

Screenshot_1518

2 Likes