Fortnite Highlightes свързани с куба

Здравейте, направих тази тема за всяко ново нещо свързано с куба е то и е то го моя highlightes И като влзете в “storm”- a на куба може да подскачате всеедно е като в 4-ти сезон с кристалите

Не е ли по всяко време валидно това с подскачането :grin:

Не съм много запознат с куба.Някой ,ако може да ми обясни от къде се появил ,как изглежда(мисля ,че лилав) ,как се появил ,какво прави и какви са мистериите и конспирациите около него?

3 Likes

Първо започнаха светкавици във новата пустинна част на картата и по точно на един от хълмовете. След това се е появил куба като мисля че 8 кактуса са изгорели и сега има само пепел от тях. Оттогава той се движи из картата и като цяло има доста теории в интернет като една от тях е че ще отиде в loot lake. Като си около него ти зареждаше щит, а сега подскачаш.

А къде е сега?(за куба говоря)

Абсолютно никаква идея нямам😂 Готьо ако стриймва довечера ще разберем

Аз чудя на тая fortnite как не и писна да слага странни неща по картата :thinking::thinking::thinking:

1 Like

Всичко е пари, докато тях ги има ще се грижат за играта. Както един грозен стар очилатко ми каза: (тук си преправям гласа като на някой 121 годинишен дядо) “Коя игра ще е безплатна, ще я има за андроид, айфон, Xbox, PlayStation, pc, ще е безплатна и ще ги правят ъпдейти през ден??”
Така че докато играта не умре, (а това няма да стане скоро) няма и да спрат да я обновяват.

Това е начина на developer-ите да разкажат историята на играта. До колкото разбирам, до сега не си се интересувал от това и вероятно ще останеш изненадан, ако раздереш колко история всъщност има играта.

Аз не играя играта и не се интересувам толкова от историята й, но случайно бях попаднал на няколко клипчета за нея и така разбрах някои скрити истории и спекулации.

Аз гледам TmarTn2 за всякакви неща свързани с Fortnite

мистериозно кубче

🤔