Слаб съм на Fortnite искам съвети

Някой, ако е много напред с играта да ми даде някой друг съвет, защото играя от 2 месеца и още нямам победа. Също ако някой е с над 150 кила може да играем, ако иска? :slight_smile:

Малко странно ми се струва да играеш от 2 месеца и да нямаш победа, но все едно. Аз играя от около 3-4 седмици и имам около 520 кила и 12 победи. Ето няколко съвета, които получиш аз като започнах да играя и няколко от мен самият:

  1. Ако играеш само Solo, работи върху стрелбата си. Пусни се сам на Squad с Nо Fill и падни на на Tilted Towers или Retail Road и опитай се да избиеш колкото се може повече хора. По този начин определено ще се научиш да играеш под стрес и най-вече ще станеш по-добър.

  2. Клякай докато стреляш, така си по-точен. Също така, когато си клекнал и стреляш, се движиш със същата скорост като когато си прав и стреляш.

  3. Не започвай да стреляш по някого, освен ако не си сигурен, че ще можеш да го убиеш преди да е стигнал извън обхвата ти или да се е скрил. Така само ще издадеш позицията си.

  4. Когато си в някое открито поле и някой започне да стреля по теб, моментално започни да строиш. Имаш по-голям шанс да оцелееш ако имаш прикритие. Имай предвид че Метала има най-много кръв, след това е камъка и накрая е дървото. Така че е за предпочитание да използваш дърво, когато искаш бързо да си построиш път към някое място, а метал и камък когато си строиш прикритие.

  5. Куршумите минават през прозорците на къщите и през решетките на килиите в затвора. Но не минават през дупките, които се виждат в дървените и каменните стени, построени от други играчи, през металните мрежи с които са оградени електрическите стълбове или през дупките в ниските дървени огради около къщите в градове като Pleasant Park и Retail Row.

  6. Спрея на автоматичните оръжия е Random. Така, че на далечни разстояния е по-добре да one-tap -ваш или да стреляш кратки burst -ове от 3-4 куршума. Освен ако не вярваш в късмета си, тогава и на 500 метра можеш да задържаш бутона на мишката, докато стреляш и да се молиш да уцелиш нещо :smiley: .

  7. Намери някого, с когото да играеш. Винаги е по-забавно и по-лесно, когато не си сам и има някого, на когото можеш да разчиташ.Не забравяй да работиш върху комуникацията си.

Не се имам за “PRO”, обаче мисля че за времето, което съм играл не само тази игра, но за и стотиците часови пропилени в играене на други battle royale игри, все пък съм разбрал някои неща. Така че, се надявам да съм бил в помощ и УСПЕХ!!!

7 Likes

Ми то и аз играя от първи сезон, ама имам само 3 победи на соло, така че… :ДДДДД

Ами искам само да отбележа, че всички без 1 и 2 ги изпълнявам. Също така айма ми е добре горе-долу и ще пробвам да правя соло скуадове на тилтед. Благодаря. :slight_smile:

Само да допълня че ако си няма близко с помпа или каквото и да е не клякай а скачай

защо направо не напишеш книга с fortnite съвети :joy::joy::joy::grinning:

2 Likes

Спрях да играя малко след като дадох съветите на тоя пичага. Ще трябва да си припомня малко играта преди да напиша книга. :smiley:

1 Like

ок кажи като напишеш книга да си я купя :joy::joy::joy:

1 Like

помогна и на мен това veri god

1 Like

отиваш на тилтед и стреляш по най нацепения хакер
може да умреш, но ако оживееш никой няма да те закача защото ги е страх от луди

4 Likes

Ee не… Евала :joy::joy::joy::joy:

3 Likes

тва беше добро :joy::ok_hand:t2:

3 Likes

🤔