МОЛЯ ЗА ПОМОЩ! ПРОБЛЕМИ С FORTNITE

Играя една игра в шести сезон свършвам я и като пускам друга скачам от автобуса и ме изхвърля от играта. Текстът който пише е “’ You Were Removed from the Match due to your IP, VPN, Machine or Cheating”. От тогава и до днес се опитвам да си оправя играта- нови акалнти, гледах видея в ютуб, трих изцяло играта и епик геймс и др. Та видях онзи ден едно глипче на Готьо да споменава за своя форум, и че там ако сме имали някакъв проблем можем да го напишем и той да бъде разрешен. Надявам се няко да ми помогне и да си оправя играта.

2 Likes

Незнам от какво може да е. Но заглавието на Поста трябва да пояснява това което си писал. А ПОМОЩ не ти описва проблема :slight_smile: :slight_smile: Дано оправиш Fnite :wink:

1 Like

Използваш ли някакъв VPN пробвал ли си да теглиш някакви хакове ?

1 Like

Не мисля че използвам какъвто и да е VPN но все пак има ли начин да проверя да не би да съм пуснал

1 Like

Не мисля че е възможно да имаш без знаеш :smiley:

1 Like

Колко ти е бърз интернета?
Направи един - два теста и ни кажи резултатите!

1 Like

Първи път
Ping ms 16
Download Mbps 95.09
Upload Mbps 94.05

Втория път
Ping ms 16
Download Mbps 94.83
Upload Mbps 94.25

1 Like

Интернетът ти е супер.
Правил ли си неща, за който могат да те баннат, като фейк акаунти, използване на чийтове и др.
Това съобщение излиза при няколко възможни проблема. Вероятно са ти баннали машината или IP-то. Имаш ли друга машина (компютър, телефон или конзола) от която да може да влезеш в играта от същата мрежа или влез в игра от друга мрежа, като wi-fi-я на съседите или от компютъра на твой приятел!
Успех! :wink:

1 Like

ами преди малко пробвах с мобилен интернет от телефона но пак ме изхвърля за това вероятно са ми баннали машината. Единствената опция ще е да помоля някой приятел да ми включи акунта от своя компютър.

1 Like

Това го разбирам, но защо ще те банват без причина?

1 Like

Не знам Готьо но бана е факт

1 Like

Този проблем и аз го имам и ми се появи в началото на 6 сезон. Говорих с човек от Epic Games и ми каза ,че след първата поява на този проблем след 24 часа трябва да се махне, но при мен не се махна и даже ми изтриха и акаунта. Пробвах се да си го оправя сам с fix-ове ,но не помогна.Най-доброто решение е да пишеш на support–та и те може да ти помогнат.

2 Likes

И аз го имах този пролем и си викам Айде отидоха ми скиновете отварям играта на другия ден с надежда че всичко се е оправило и ме пусна в игра.Мисля че ще ти се оправи след 2,3 дни

Ти си късметлия,но не знам защо на мен не ми се оправи след 24 часа и защо ми изтриха акаунта.Дамо Господ да се смили над мен.Преди да ти се случи този проблем хаквали на някоя игра.Според мен това е bug или error , а не ban.

1 Like

Да си правил някакви шмекерии с twitch prime?За free skin? @tech_boy369

Нищо нередно не съм правил с Fortnite.

1 Like

Единственото,което мога да направя е да пиша на support-а и да се надявам да ми помогнат.Ако някой има идея как да си оправя този проблем да сподели или да ми пише на лично.Така може да ми помогне много.

1 Like

🤔