Този пичага е измислил доста хитър начин или го е видял от някъде, но ако имате възможността да го направите отидете до някой маркет и си вземете скина.
Мисля че има и друг начин, ако имате руутнат телефон или емулатор за продпочитане, но не съм пробвал понеже не играя Fortnite.
Мога единствено да ти кажа че е Bannable! https://www.slashgear.com/fortnite-galaxy-skin-note-9-block-download-app-apk-28543281/
И аз се чудих дали е Bannable, но после се сетих, че Epic не са Valve
No reports of account banning or getting arrested by store cops were reported yet, but the reward isn’t exactly worth the effort.
В цялата ти статия никъде не пише да е са баннали хора за това…
Във Fortnite Bulgaria, един пич беше постнал че е Bannable, но не можах да намеря темата
Там 90% от потребителите са били изпуснати като малки на плочките пред болницата. Не вярвай на всичко дето пишат там…
Ама го беше постнал пич, дето УЖ има нещо общо с Epic Games, ако не се бъркам…
Единственото нещо, което Epic Games имат в България е Customer Support и са доста малко хора…
Той живеел в Англия май… Ама не съм сигурен, но знам че не живее в БГ, но е Българин
Аз малко се обърках!
Защото да имаш скин за за телефон който нямаш,е малко като да вземеш lamborgini без да имаш lamborgini.
Не искам да съм нахален, но се пише Lamborghini a не lamborgini
Ок, мерси че ме поправи,пък и аз не съм от онези хора които се сърдят за всичко.
Аз изобщо не се интересувам от коли, така че сори
Той МАЙ работи за EPIC, МАЙ живее в Англия, МАЙ знае за какво става дума… ама МАЙ си говори през гъза…
МАЙ ДА
Няма как да съм на 100% сигурен… Просто споделям това което знам
Как знаеш нещо като не си 100% сигурен?!