Как да си вземем Galaxy скинът безплатно!

Този пичага е измислил доста хитър начин или го е видял от някъде, но ако имате възможността да го направите отидете до някой маркет и си вземете скина. :smiley:

Мисля че има и друг начин, ако имате руутнат телефон или емулатор за продпочитане, но не съм пробвал понеже не играя Fortnite. :slight_smile:

Мога единствено да ти кажа че е Bannable! https://www.slashgear.com/fortnite-galaxy-skin-note-9-block-download-app-apk-28543281/

И аз се чудих дали е Bannable, но после се сетих, че Epic не са Valve :smiley:

No reports of account banning or getting arrested by store cops were reported yet, but the reward isn’t exactly worth the effort.

В цялата ти статия никъде не пише да е са баннали хора за това…

Във Fortnite Bulgaria, един пич беше постнал че е Bannable, но не можах да намеря темата

Там 90% от потребителите са били изпуснати като малки на плочките пред болницата. Не вярвай на всичко дето пишат там…

3 Likes

Ама го беше постнал пич, дето УЖ има нещо общо с Epic Games, ако не се бъркам…

Единственото нещо, което Epic Games имат в България е Customer Support и са доста малко хора…

1 Like

Той живеел в Англия май… Ама не съм сигурен, но знам че не живее в БГ, но е Българин

Аз малко се обърках! :roll_eyes:
Защото да имаш скин за за телефон който нямаш,е малко като да вземеш lamborgini без да имаш lamborgini. :wink::smiley:

Не искам да съм нахален, но се пише Lamborghini a не lamborgini

1 Like

Ок, мерси че ме поправи,пък и аз не съм от онези хора които се сърдят за всичко.
Аз изобщо не се интересувам от коли, така че сори

Той МАЙ работи за EPIC, МАЙ живее в Англия, МАЙ знае за какво става дума… ама МАЙ си говори през гъза…

2 Likes

МАЙ ДА :rofl:

1 Like

Няма как да съм на 100% сигурен… Просто споделям това което знам

1 Like

Как знаеш нещо като не си 100% сигурен?!

2 Likes

Може би е врачка, като теб @Gothika_47
:smiley::joy::joy:

1 Like