Да си направя ли Gameplay walkthrough канал

От доста време мисля да си направя канал в Youtube където да качвам чист walkthrough на игри.Искам да ви попитам вие бихте ли гледали такъв канал където random пич записва как превърта random игрички и качва записите в Youtube? :cat:

2 Likes

Чист без аудио? Има интерес към всичко стига да си намериш хора, които те харесват и да се установиш. Иначе има няколко доста популярни канали, които качват чист геймплей. Ако не пробваш няма как да разбереш. :slight_smile:

Да чист gameplay без комент без нищо иначе и аз преди малко това гледам че има няколко канала дето качват само gameplay и имат хиляди събове и ако позволиш да те попитам с коя програма е най-добре да се render-ват клипове потърсих в google и се спрях на Sony Vegas и Adobe Premier, но искам да чуя и твоето мнение. :cat:

Аз ползвам Sony Vegas ама другите от пакта казват, че рендървал мега бавно. Adobe Premier също е хубава пък и ти няма да едитваш кой знае колко. :slight_smile:

Ще гледам да се консултирам с още хора или просто ще пробвам и двете. Благодаря много за help-a. :smile_cat:

То с пробване става. Аз ония ден 3-4 часа се занимавах да свалям и тествам Android Emulatorи. :sob:

Заради bluestacks дето ти дава син екран нали? Според NOX ще ти свърши работа аз него ползвах вместо bluestacks.Иначе можеш да видиш това guide как да си оправиш синия екран.

Сега ползвам NOX, bluestacks такъв BSOD ми даде, че после не можех да буутна Windows 30 минути. Ама да не се отместваме от темата. :slight_smile:

nvm осъзнах че процесора ми е прекалено bullshit за да правя какъвто и да е content :crying_cat_face:

Какъв ти е…

AMD Athlon II X2 260 3.20 GHz