Сериозен проблем с Gaming 4 Good!

Здравейте! Имам сериозeн проблем със сайта Gaming For Good и той е че: не мога да си вляза в Dashboard-а вече (преди около час можех) Ето снимка:

Вторият ми проблем е че не мога да получа Verification SMS-и на телефона си, а на телефона на брат ми - мога! И сега нито мога да се логна в Pay G2A, където отиват Donation-ите, нито нищо…Дори не мога да променя телефона да идват Verification-ите на моя телефон, понеже трябва да получа SMS, който НЕ ПРИСТИГА. Въпросът ми е, има ли някой стриймър от форума, който ползва G4G за донейшъните си и дали е имал такъв проблем? Дори страницата на която хората могат да ми донейтват, е някак си изтрита и също пише “Page Not Found”

Съъщо не намирам къде да се свържа със съпорт!

EDIT: Искам донейтите ми да са към Gaming For Good, за да може ако някой си рефъндне донейта, да не бъда аз глобяван, понеже в G4G парите отиват в даден Wallet и от там мога да си ги изтегля в PayPal-а, а през стриймлабс те отиват направо в PayPal-a и ако някой си рефъндне донейта, аз ще бъда глобен. Не знам при Stream Elements как е, но ако и там като в G4G, ще ползвам Stream Elements!

Сайта може да не ти зарежда, защото просто е умрял по една или друга причина. Също в сайта имат Live Support и освен те друг не може да ти помогне. Свържи се с тях обясни им всичко и се надявай да могат да ти помогнат. :slight_smile:

1 Like

Не мога да си вляза в Dashboard-a за да пиша на Live Support. Търсих из нета, къде мога да се свържа с тях, но не го открих!

Пробваш друг браузър, чакаш и палиш свещичка.

Пробвах с хром, Firefox и Microsoft Edge! И на всички браузъри ми дава “Page Not Found”

Единствено ме притеснява глобата за chargeback, ако ми се случи. Затова рвших да мина на G4G, но уви… Не става