Нека поговорим за Gaming платформи

Може би знаете, че има и други платформи за игри освен компютър ако не знаете…(oprai sa we wrat) .
Искам да ви попитам вие какво предпочитате най-много за Gaming и защо. Също така може да споделите и мнение относно другите Gaming платформи какво харесвате в тях, какво не, може да ги сравните една Gaming платформа с друга Gaming платформа.

Приятна вечер! :cat:

Ok попринцип за мен важни са игрите но като друга платформа за гейминг освен (windows) аз много харесвам Nintendo. Най добрите в правенето на hand held consoles също така за разлика от другите console компании myltiplayer е безплатен, а игрите не може да се играят на друга платформа (също така е една от компаниите с по евтини но качествени продукти)

ъм… от кога windows е gaming платформа? Wut :smiley_cat:

Windows си е “платформа” до някъде. Да няма да играеш на linux? :smiley:

Иначе аз имам ретро конзоли ама като цяло съм PC MASTER RACE!

1 Like

Това е ясно, но аз под платформа имах предвид PC/XBOX/PS и така нататък (сигурен съм че си разбрал),но според мен(поне аз така си го обяснявам) “Windows” е операционна система на която се играят игри а не самата платформа,иначе колко и какви ретро конзоли имаш? :cat:

Play Station 1
Play Station 1 Slim
Play Station 2
Play Station 3
Play Station Portable
Nintendo Gameboy
Nintendo Gameboy Color
Nintendo Gameboy Advanced
Nintendo Gameboy Advanced SP
Nintendo DS (dead screen)
Nintendo DSi XL
Nintendo NES
Nintendo SNES
Nintendo Wii
Nintendo 64
Sega Master System
Sega Genesis
Pong конзола ама не помня от коя година.

И мисля, че са това. :smiley:

1 Like

Wow ти имаш много яки конзоли и също не мислиш както повечето че Nintendo съква

На пълно нямаше копи паста от гугле

Най - готина си беше житонката! :smiley: Няма как да не си ги спомняте, даже май по моловете тук - там се открива още живуркащи. Голяма зарибявка си бяха и все още има игри, които бих ги разцъкал там с интерес, а други, като например StreetFighter не са ми толкова запавни на ПеСе - то. Иначе Sega също беше много готина, разцепвали сме се с баща ми да играем разни игри на нея.
But all in all… PC rule the gaming!

nintendo не “съква” просто те създават свой собствени игри които не се харесват на всички и все пак са създали или са помогнали за създаването на някой големи заглавия като “Sonic”, “Mario"и"Pokemon”

1 Like

Не съм много впечетлен от последните им конзоли и като стриймър и ютубър мразя това, че не ти дават да монетизираш клиповете си. Също така са една от малкото компании, от които ме е страх, че може да ми блъснат някой copyright strike. И въпреки всичко обмислям да стриймвам от Wii.

1 Like

За клипове и такива неща да но ако е просто за забавление да си играеш е много добра платформа според мен

1 Like

незнам аз лично препоръчвам пс4 про и някой ще ти пита защо ли защото ако искате да играете на игри на 4к също така може да използвате и нетфликс от факт 2 игрите в пс4 стора са по евтини от игрите за ексбокс