Доставка от GearBest

Здравейте, искам да Ви попитам коя точно доставка трябва да използвам като поръчвам от GearBest и има ли значение коя е.

GearBest нямаха ли free shipping? Като цяло аз имам лош опит с DHL. Тъй като са частна фирма, всичко над законовите граници ми е било задържано на митница и е трябвало да се разправям, докато с Български пощи не е било така.

@Gothika_47 Готик искам да те питам дали има безплатна доставка и коя доставка използваш ти


Тези ми излизат на мен. Явно вече не е безплатна, еми слагат 1-2 долара.

Аз съм имал доставки от алиекспрес с бг пощи, които също са били задържани на митница. И става дума за дреболии като соларно зарядно за телефон :slight_smile:

1 Like

Аз си поръчах микрофон за 20$ и избрах най-евтиното, но баща ми вика, че после ще трябва да дам 100 лева на митницата за да си го взема :П

Винаги могат да се заядът за неща над 20$, аз просто казвам, че ВИНАГИ до сега, когато съм поръчвал с DHL, са ми били спирани, докато с пощите съм се разминавал.

Аз би трябвало да го получа чрез Български пощи! Абе незнам. За първи пъ поръчвам ннещо от GearBest, така че, ще разбера като дойде :smiley:

Пощите хващат неща на random. Получавал съм неща за доста над 20$ от там без проблеми. DHL обаче всичко заминава.

Не, 100 лв няма да дадеш, ако те викнат на митницата има някаква такса, не помня колко беше, но е нещо дрено :slight_smile:

🤔