Как се използва Google Search?

google

#1

Здравейте, заради зачестилите случаи на хора в форума,които не могат да ползват най- разпространената търсачка в света, правя този туториал, за това как се използва (на някой може да му звучи смешно или тъпо,но повярвайте ми, това ще помогне на много хора)
googlelogo_color_160x56dp
Първа стъпка:
Влизате в началната страница:
https://www.google.com/?hl=bg

Втора стъпка: въведете ключова дума, на това което търсите.(ако не знаете как се извличат ключови думи, аз не мога да помогна, това се учи в 7-ми клас)

Трета стъпка: разглеждате добре резултатите от търсенето, защото това което търсите няма веднага да ви удари в лицето, нито да ви помаха.
(В случая аз използвх правилната ключова дума,затова първия резултат беше това което търсех,но ако бях написал само voodoheadstv, щеше да излезе това :arrow_down:)

Засега е това. Ако има нещо ме поправете.Предлагайте какво да добавя.

Не си мислете, че това е някаква шега или подигравка, това е сериозно!!! :neutral_face:


144hz монитор SOLVED
G-sync - Nvidia Control Panel
Грешка във Fortnite
144hz монитор SOLVED
Защо не мога да включа Warframe?
#2

Намасте @Alex47 намасте :pray:


#3

Не е ли идеята на форума хората да задават въпросите си тук? Като тук ще им се даде точно и кратко решение, а не да губят часове или дни в търсене из google.com . Също така някой ако не знае английски, вместо да губи още двойно повече часове и за превеждане, тук ще им го кажем на кирилица, на разбораем език.:slightly_smiling_face:


#4

Разбирам те,но някои от хората тук питат безсмислени неща, които могат да проверят в google. искам да кажа, че преди да попитате нещо проверете го и ако не намерите това което търсите, тогава питайте. :wink:


#5

Идеята на форума е ако не намериш това което търсиш да попиташ останалите,не да правиш теми и те да търсят вместо теб. :wink:


#6

Емм ,да така е!