Какви са тия точки?
Когато гледате стрийма ми докато сте логнати с акаунта си бота ми ще ви дава точки така:
Потребител: 1 точка на всеки 15 минути.
Редовен (гледал над 150 часа): 2 точки на 15 минути.
Абонат: 50 точки когато се абонирате + 1 точка бонус на 15 минути.
ВНИМАНИЕ! БОТА ВЕЧЕ СЕ КАЗВА VOODOOBOT ТАКА, ЧЕ ПОЛЗВАЙТЕ ТОВА ИМЕ!
Как да си проверя точките?
Просто копирате ето това в чата!
/w VooDooBot !t
Как се участва в раздаването?
Когато има раздаване ще обявя кога почва, коя игра се раздава и колко точки може да ползвате максимално. Освен това бота ще го обяви:
Записването става с !enter X където X е броя на точките, които искате да дадете.
Пример с 47 точки:
!enter 47
Колкото повече точки използвате толкова полкова по-голям шанс имате.
Ако Иванчо използва 1 точка а Пешо 100, Пешо има 100 пъти по-голям шанс да спечели.
Когато участвам в раздаване точките ми намаляват ли?
Представете си точките като валута, вие ползвате точките си за да си КУПИТЕ билет за участие така, че добре обмисляйте в кое раздаване ще участвате. Дори да не спечелите ще загубите точки, които се използвали.
Как ще разбера дали съм спечелил и как си получа наградата?
Преди тегленето на печеливш записванията се спират и след това се тегли печеливш. Бота го изписва публично и споменава печелившия.
Ако той не отговори в чата до 1-2 минути (тръгнал си е или е умрял от скука) тегля друг. Когато отговори получава кода си като whisper/шепот в Twitch.
Кога раздаваш игри?
Когато съм в настроение.
От къде свали бота/ как се казва той/ как се ползва?!?!
Всичката информация тук: Streamlabs Chatbot | Create your own Chatbot using a custom name.
НЯМА да ви помагам да го настройвате и използвате, защото той има подробна документация.
Помогна ли ви тази информация?!
- Да!
- Не!
0 voters