В издирване на стария компютър на @gothika_47

Понеже искам да си сглобявам компютър и се сетих че на @Gothika_47 имаше така по бюджетен комп за сега още от когато стриймваше във hitbox та така де да си дойдем на темата някой може ли да ми каже какъв беше компютъра на @Gothika_47 още докато стриймваше в hitbox благодаря предварително

пфф като гледам си стар фен на Готика лично аз не знам но не мисля че повечето от хората тук биха ти били полезни освен ако не е Готика да ти каже

4 Likes

Не ти го препоръчвам в 2018. Сега за същите пари може да си сглобиш по-мощен компютър.
Иначе си спомням, че видео картата му беше R9 380, а процесора мисля, че беше някой от AMD FX серията.

4 Likes

Картата беше някаква на Nvidia, която след това смених с AMD R9 390 като имам ревю в канала и в момента тази карта е в компютъра на Габинка. Процесора беше AMD FX и е главната причина да съм потен на старите си клипове.

Както много други коментираха стария ми компютър е немислимо слаб през 2018та година, тъй като има нови модели на видеокартите и процесорите, които ги прави по-бързи, по-енергоспестяващи и по-евтини. Да не говорим, че онзи компютър се насираше при стрийм на 720p 60FPS и дори не можеше да стриймва Payday 2 на 60 кадъра без да забива като луд.

TL;DR: По-стария ми компютър е антика, която е пълен боклук в днешно време и не става за почти нищо. Реално е толкова стар, че директно го оставих, на съквартиранта, защото неговия е още по-голяма щайга и дори да го взема няма да мога да го ползвам за нищо освен за някакъв Media Server или да хоствам бота на него за да върви 24/7.

1 Like

удар по кринджа!!!


IMG_20190508_155404

12 МЕСЕЦА ПО-КЪСНО

Не бъдете некромансъри и не вдигайте стари и неактуални теми от гроба!

image

2 Likes

🤔