Предложение за игра към Gothika_47

Хей Готик , имам ново предложение за игра . Игричката се казва Hyper Light Drifter . Изпробвал съм я и съм я превъртал . Уникална е ! Изтегля се от Zamunda . Интересна е , пълна е с тайни и със сигурност ще ти хареса подобна е като играта на новата ти поредица (Ori in the Blind Forest) има ъпгрейти различни видове оръжия и много други неща . Успех !

1 Like

Всъщност се купува от Steam.

Играта съм я гледал от доста време и съм гледал ревюта, но навсякъде казват, че върви с 30 кадъра което е… тъпо при подобен тип игра. Изкараха ли версия която да върви с 60?! :smiley:

Да , аз я играх с 60

Готина игра е Dead Space а тройката има co-op и ще е забавно да я играеш с Весо или Виктор

готика предлагам ти една игра казва се The Wild Eight е сървайвал игра .Поне това което гледах изглежда яка.но може да я погледнеш и ти ето ти линк https://youtu.be/u4m1IOuXkAo
играл си такава подобна с една мишка с някаф меч играта е 20 евро и я има в стийм

Явно са я пачнали! :slight_smile:

Не ми се играят повече бъгави сърваивъл игри. :smiley:

съгласен съм таман доизгледах епизода и видях че бъгава доста

@Gothika_47 Ей готьо имам наум няколко готини игри, които цъкам и съм разцъквал :

  1. State of Decay
  2. Tabletopia
  3. Super MNC
  4. Half Dead
  5. Spore

А The Wild Eight има демо може да я видиш там от където се тегли рафт

State of Decay не е лоша, но е старичка и не е добре направена за PC. Също така скоро се очаква втора част :slight_smile:

@Gothika_47 Готик, raft вече има multiplayer.Би ли играл на нея с някой от пакта?

1 Like

Да, но няма кой знае какво да се прави в нея за сега поне според мен. :smiley:

рафт се истъкна с идеята за оцеляване на сал сред другите игри като страндед дийп и т.н обаче няма какво толкова да се ,прави в нея иначе като цяло идеята е приятна и свежа но всеки да правиш едно и също писва :sunglasses:

@Gothika_47 Аз бих препоръчал The Escapists, тя е сравнително стара игра в която твоята цел е да избягаш от различни затвори, като търгуваш със други затворници, тренираш трите си умения, скорост, сила и интелигентност, правиш различни оръжия, брони, инструменти и други неща които могат да ти помогнат в бягството. В играта има няколко различни затвора с различна трудност които се отключват постепенно. Можеш да си изграждаш респект среда затворниците, колкото повече имаш те са по склонни да правят неща за теб ( най-често да пребият някой без последствия върху теб), но ако респекта ти е малко затворниците са склонни да ви нападнат ( всеки затворник има различно мнение за теб не е общо за всички), респект можеш да трупаш като изпълняваш мисия за тях, които са : намери ми някакъв предмет, набий някой или някой ми е взел нещо искам да ми го върнеш.Ако стандартните затвори са ти омръзнали може да пробваш и някой затвор направен от друг играч в Steam Workshop-а. Самата игра има auto-save след всяка нощ и дори да се издъниш и да те заловят с нелегални предмети( със сигурност ще ти трябват за да избягаш) можеш да рестартираш деня и започваш отново от сутринната ( което е полезно ако правиш сложни схеми които много лесно могат да се объркат ). Надявам се поне да провериш играта дори и да не ти допадне ще се радвам ако чуя някакво мнение за нея.

3 Likes

по добре да изчака втората версия

Хей Готик , ето ново предложение за игра . Играта е много хубава , бойна е , в нея можеш да си крафтваш оръжия , да опитомяваш диви животни като кафява мечка , съблезъб тигър , лъвове и вълци — играта се казва Far Cry : Primal . Целта е да превземеш 2 мощни племена като първото се казва “Udam” канибалите и второто “Izila” огнените чеда . Има мисии за изпълняване скилове и оръжия за подобряване и много неща ! Епична е , спираща кръвта , и караща те да я играеш още и още . За парите си си струва . Аз все още не съм я минал , но съм убил и двата лидери на племената и съм ъпгрейтнал почти всички оръжия и боеприпаси . Графиката е изключително хубава и изчистена ! Надявам се информацията и предложението ми за тази игра да ти е харесало ! Ловкам те :slight_smile:

P.S Честита Баба Марта и 3 март на патерици :slight_smile: