Gplay WKND - инфo

Gplay организират гейминг уикенд в 3 различни града: София, Пловдив, Бургас.

  1. Първото събитие е в София на 18.05.2019. Тази година ще е само един ден. Билетите се чакат да излезнат скоро. Закупен предварително билет струва 7 лева, а закпуне на място 10 лева.
  2. След това идва Пловдив. Положението с билетите е същото.
  3. И накрая Бургас. Пак със същото разписание за билетите.

Игри, които ще се играят: CS:GO, League of Legends, Apex Legends, Fortnite, PUBG (има и рейсинг и файтинг игри, но не им знам имената все още). Щастлива новина за Fortnite играчите този път ще има възможност да играете или на конзола или на компютър.
Всички в победители на всяка игра получават билети за Let’s play Varna (който за разлика от друготр евенти е 2 дена) + пътни разноски + хотел.
Надявам се тук да не говоря глупости, но до колкото знам плащатате си за билет и това е. Не плащате за записване в турнирите (пак казвам не съм абсолютно сигурен в това ако греша моля някой да ме поправи).
Надявам се племето ни да се представи добре и успех на участниците.:smiley:
EDIT: Това е линк лъм страницата на събитието (за сега има само за първото)GplayTV Gaming WKND

5 Likes

Защо да направим някое събитийце в по-малките градове да зарадвема и хората от малките населени места. Защо да не дадът двойно дори петорно повече за пътя отколкото е входа :lul::lul::lul::lul::lul::lul:

3 Likes

Сложи линк към официалния сайт на събитието ако хората имат въпроси или ако има промени.

2 Likes

Като гледах предаването не разбрах от къде мога да зема вип билет?

1 Like

От където все взимати нормалните билети.

2 Likes

Горивото, за да се до някой от тези градове или билета за влака е по-скъпо от билета за евента, което обезсмисля на много хора да ходят на тези евенти, защото им излиза прекалено солено. Това е единственият недостатък на gplay евентите, но иначе са мега сцепения екип. :jaba:

1 Like

🤔