Гриндене в Greed Mode в Isaac. Или как да избегнем рязането на вени, мъчейки се да го минем

Greed Mode в Исак… лично аз не съм виждал човек, който искрено да се забавлява докато играе. Аз също не бликам от удоволствие да го играя. Та как да избегнем скубането на коси и излишните нерви? Знам, че някои от вас искат да играят без преки пътища и също така има други, които си умират за бъгясване на игри. Лично аз винаги съм бил негативно настроен към чийтването, но този път е различно. Спестих си тонове нерви като използвах Cheat Engine. Това е много удобен начин да превъртите грийд мода и даже ви отключва ачийвмънтите в стийм. Може да видите как точно се използва програмката в гугъл. Съвсем еднакъв начин е за всички игри. Но…за да хакнете грийд машината все пак трябва да стигнете до нея. Рестартвайте докато не попаднете на кери айтъм. Ще се радвам, ако помогна на някого!
Ето ви едно клипче, което ще ви разясни как стават нещата. Дори да не знаете английски може само да гледате стъпките. Абсолютно същото е и за Исак. https://www.youtube.com/watch?v=MAzcqDmuwsw

Да беше казал поне как се прави. :joy:

Аз наврях 999 стинки с мод, който позволява на първия етаж да имаш Greed Donation Machine и айтъм за 99 стотинки до нея. :smiley:

Давай линк направо за мода. :smiley:

Ето мода с който успях да набутам 999 стинки:
https://moddingofisaac.com/mod/889/greed-mode-donation-machine-farm
:smiley: Само че ако го ползвате изключете Afterbirth+ Защото е само за Afterbirth. :smiley:

Бях от телефона и нямаше как да постна линк.
Затова казах, че е едно и също за всички игри и могат да чукнат в гугъл. :sunglasses::smiley:

Обаче…сейфовете на Ab и Ab+ са различни и няма да се прехвърли на Ab+, освен ако не си ги прехвърлят ръчно.

Всъщност не е толкова мъчно да си я напълниш legit.
Шзглежда много хора не го знаят, но всеки герой си има процент до колко е задръстена машината. Тоест ако изиграете 1 рън с Исак и вкарате 60 стотинки в машината е възможно този процент (който започва на 0) или да си остане същия или да се покачи с 1-2% (доколкото знам е random). Ако продължим да играем ръновете с Исак, процентите ще продължат да се качват, докато не стигнат 20%, а тогава машината е перма-задръстена за Исак. Трябва просто да се използват различни герои. Така без кой знае какъв проблем може машината да се напълни за по-малко от 15 ръна.

Героя с когото съм играл най - много е Judas. На него ми е на 5%. Най - лесно е да се играе с него, защото Бук оф Белаял е много силна за Greed mode.

Когато аз пълнех машината беше доста преди AB+ да излезе. И ако някой опита да си пренесе сейва от AB в AB+ целия прогрес който е направил в AB+ (Deliruim, Greedier Mode и др.) ще изчезне. Иначе става много лесно:

Първо трябва да махнете тикчето на AB+ от стийм, след това влизате там където ви е инсталиран стийм > UserData > [Рандом числа] > 250900 > remote, и ще ви излязат сейвовете ви, изтривате abp_ файловете и би трябвало AB сейвовете ви да навлязат в AB+. НО ЦЕЛИЯ ПРОГРЕС ОТ AB+ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ и ще бъде заместен от AB сейвовете.

AB =Afterbirth
AB+=Afterbirth+

За сега няма модове за това в Work Shop-a или поне аз не видях :smiley:

Аз мисля, че стигнах до към 10% с Азазел понеже на един от ръновете когато бях минал Greed с всекиго и ми оставаше само да напълня машината нямах късмет и се качи с доста проценти. Тогава трябваше да почна да сменям отново герои. За щастие 3-4 поредни ръна имах макс стотинки и всичко зависеше от това машината да не се задръсти.

Хубавото е че не се чупи толкова бързо колкото обикновената в shop - овете. :slight_smile:

Зависи. Ако нямаш късмет може и след 1 стотинка да се задръсти на 0%.