Проблем с инсталиране на GTA 5 rip version

Здравейте
Имам проблем със инсталирането на GTA 5 rip.Инсталирам играта, като следвам стъпките от инсталатора.Процеса на инсталиране протича нормално и инсталацията завършва.
При стартиране на играта получавам съобщение за липсващи “.dll” файлове.И по-точно
“MFPlat.DLL”, “MF.dll” и “MFReadWrite.dll”.
Точната версия е: " Grand Theft Auto V (v1.0.1180.1) [Repack] ", свалено от www.zamunda.net.

Интересното е, че имах друга “рипната” версия преди месец, която си работеше, но след като си преинсталирах windows-a, се появи същия проблем с ллипсващите файлове.След това инсталирах версията опомената по-горе, но резултатът си е все тоя.

Конфигурация:
лап топ Lenovo ideapad 330
intel i5
4 GB RAM
NVIDIA GFORCE GTX 1050, 2GB RAM
Windows 1 Pro N 64 bit

Моля за съдействие!Играта мн ми харесва, а и с този вирус си стоя вкъщи и ще имам възможност да цъкам.
Благодаря предварително на отзовалите се!

1 Like

В папката на играта трябва да има папка “_Redist” и/или “_CommonRedist”, инсталирай всичко, което се намира в тях.

1 Like

bumtras, благодаря за отговора.
Пробвах го, в папката с инсталацията има такава папка, в нея има 2 “.exe” файла vcredist_64 и vcredist_86.Като искам да ги инсталирам ми казва, че вече са инсталирани.Обнових ги, но пак не работи.
Дали може да съм объркал нещо при инсталацията?Когато ме пита къде да инсталира играта, аз избрах диск “D”, защото там имам място, но под прозореца с линка къде да бъде инсталирана играта има още един прозорец, в който пише “Grand_Theft_Auto_V”, стоойностите на който не мога да променя.

1 Like

Няма значение къде е инсталирана играта.
Изтегли това (избери версията която съвпада с версията на Windows-а ти), инсталирайго и рестартирай компютъра.
Ако пак не работи, в старт менюто напиши cmd и с десен бутон го отвори като администратор, въведи “dism /online /enable-feature /featurename:MediaPlayback” и рестартирай отново.

1 Like

bumtras, играта тръгна след като инсталирах ъпдейта.Много благодаря за съдействието.Спаси ме от висенето пред телевизора :), сега ще вися на компа.Поздрави за теб и екипа на този форум!

1 Like