GTA V Online freeze/stuttering

Когато играя в story mod-а не ми забива само лагва (слаб процесор) а когато вляза в онлайна и започва великото забиване даже ме изхвърля от session-a и съм забелязал че докато говоря по скайп (и дискорд ползвам просто не всички приятели ползват дискорд) ми забива и разговора и когато ми се оправи играта и скайпа също
части:
CPU : AMD A4-5300
GPU : AMD Radeon RX 550
RAM 6 GB
Windows 7

Имам лоши новини за теб.
Не мисля, че можеш да си оправиш проблема софтуерно.
Трянва ти ъпгрейд!
Нормално е online да лаги повече понеже, все пак има постоянна комуницация със сървъра, за да се синхронизираш с другите играчи и т.н., и т.н.

1 Like

знам че ми трябва ъпгрейд но до преди 1 2 дена не ми Freeze-ваше или нещо подобно само вървеше с лек лаг

Можеби някакъв ъпдейт на играта или на Windows-а е прецакал нещо.
А почиствал ли си скоро компютъра, да не би нещо да певгрява.

не съм засичал градуси но мисля че не вдига термо пастата е нова (около 2 месеца) и го изчистих преди около седмица

Когато не говориш по skype, също ли freez-ва?

когато не говоря по скайп не играя

Ами поиграй малко без да позваш скайп и ако тогава не ти фриизва или кажи на приятелите ти да си инсталират дискорд, или по-добре потърси някакъв втора ръка 4-ядрен FM2 процесор и си бетон.
Аз съм с Athlon X4 860K FM2+ и R7 360 2GB, и GTA V singleplayer на ниски към средни настройки ми вървеше с около 40-60 fps (ако си спомням добре).

еми аз или това или до следващото лято смятам да си взимам Ryzen 3 ама щото всички части освен видео картата са стари ще трябва да сменя и дъното и рамта мисля да взема 2х4 плочки DDR4 или 3 (ще реша като ще го взимам)

🤔