Захранване за gtx 1050ti

Здравейте,пичове.Ще ми предложите ли някакво захранване за gygabyte gtx 1050ti.Ако може да някво e бюджетно.

Това ще свърши отлична работа. Не забравяй промокод: G47
:slight_smile:

1 Like

На теория всяко захранване би свършило работа понеже GTX 1050 Ti взима ток само от PCIE слота в която е поставена. Но е това, което @bumtras е препоръчал ще супер, ако не искаш да рискуваш с това, което имаш в момента. :slight_smile:

@TheEagleGamerBG Е прав, почти всяко захранване ще свърши работа и ако имаш някакво, нищо не губиш да пробваш с него. Поради някаква причина, първоначално реших, че сглобяваш нова конфигурация и за това директно препоръчах това. :sweat_smile:

1 Like

Както колегата @TheEagleGamerBG каза, картата черпи ток от PCIe слота (75W (тези със допълнителна “букса” са 85W)) и технически 350 ватово захранване се справя без никакъв проблем. Ако обаче е нова конфигурацията и искаш да не купуваш захранване няколко пъти, вземи на DeepCool, beQuite или Corsair
(http://www.vario.bg/corsair-vs-series-vs550-cp-9020097-eu е качествено и бюджетно решение)
Ето и калкулатор за изчисляване на колко вата иска компютъра (като захранването работи на макс 80% от капацитета (350W захранване реално осигурява 280W))

2 Likes

доста добър избор си му дал

Мерси за съвета пичове.Попитах понеже моето е някво китайско и върви с кутията,и мисля като взема картата след месец два, да го сменям.Мерси отново.

ИСУСКА ИМАЙ МИЛОСТ НАД НЕГОВИЯ КОМПЮТЪР!

НИКОГА не ползвайте тези захранвания а си купувайте хубаво марково захранване. През живота си съм виждал само няколко пъти компютър да гърми и всичките пъти е било заради евтино китайско захранване. Първата ми видео карта умря защото захранването не беше успяло да се справи със съвсем лек токов удар…

Аз ползвам be quiet! Dark Power Pro 11 1000W, което определено е в пъти по-силно от това което би трябвало на някой. Иначе е готино даже мисля, че вътре си има отделен Switch ако тока мигне. :slight_smile:

Това е като хората дето зареждат телефон за 1000 лева със зарядно за 3… :smiley:

3 Likes

Е видело се е,че ще се събират пари и за захранване.No Kappa