Проблем с Hama Bluetooth 49218

Здравейте хора… онзи ден си поръчах от един сайт ето ТОЗИ ,уж е Plug and play… инсталира си само всички драйвъри ,намери ми безжичните слушалки… всичко точно… днес реших да си сваля едни снимки от телефона на компютъра и греда… въобще не го намира… пуснал съм да е видим и т.н. ( работил съм и друг път с Bluetooth )… нито телефона намира адаптера ,нито обратното което ми се струва Bullshit :smiley: Телефона ми е Samsung galaxy grand prime а ето и снимка на инсталираните драйвери ТУК… Windows 10 x64!

Цъкаш ли това в менюто? :slight_smile:
image

Аз до там не мога да стигна ,защото не може да се конектнат един към друг… смисъл пускам си bluetooth-а на телефона правя го видим и пускам да търся нови устройства на компютъра за да мога да се свържат ,но не го намира… ТУК… имам един стар телефон пак с bluetooth и смятам да пробвам през него да не би този телефон да е “КАПО” :smiley: Между другото не намира и адаптера когато го търся през телефона… просто и двете са невидими един към друг :smiley:

Когато дам troubleshoot на адаптера който е изписан с името CSR8510 A10 ми излиза ,че трябва да е в USB 2.0 а не 3.0… вкаран е в 2.0 дори пробвах в няколко usb-та ( na дъното, отпред на кутията ) и винаги си казва да го преместя от 3.0 на 2.0… има нещо съмнително в тези usb-та :poop:

Странно. И аз имах проблеми с един стар bluetooth и накрая взех пак някакъв на HAMA ама беше по-скъп. Wina сам си намери драйверите и долу в трея имам Bluetooth иконка. :smiley:

Абе то и аз имам иконка всичко точно ,но … Моя го взех 20 лева… явно пак ще съм oldschool с кабела и това е :smiley: този адаптер е :poop:

🤔