HUAWEI P10 LITE BLACK worth?

Здравейте драги съдружници! Дойде и моето време за ново телефон. След 20 мин пред компа установих че за тези пари телефона си струва. Искам обаче да чуя и вашето мнение. Искам всичко: проблеми, плюсове, имали по-хубав телефон със същите характеристики, впечатления и т.н. Оставям Ви сайта към технополис само за да го видите. Няма да го купувам от тук. Може да го намеря някъде за по-малко пари.

http://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/Mobile-phone-HUAWEI-P10-LITE-BLACK/p/575319

1 Like

Не мога да ти дам конкретен съвет за телефона, но вместо за тегнополис може да дадеш линк към GSMARENA, сайта е много удобен за проверяване на спецификациите на всички телефони
https://www.gsmarena.com/huawei_p10_lite-8598.php

Според мен за тези пари си е добре :slight_smile:

1 Like

Аз използвам този мофел телегон и съм мега доволен от него и за периода в който хо ползвам и до ден днешен не ми е стздавал проблем.

1 Like

Проблем!!! Телефонът започва лека да пари в горния десен ъгъл коетп не е много приятно но се свиква също не трябва да го ползваш докато се зарежда

Иначе гърми ли? Да не е като Note 7 :rage::rage::rage:

Бабини деветини… моя като го пека до 80 градуса да не е гръмнал? Нон-стоп го ръчкам, дори да се зарежда… Всички телефони могат да гръмнат. Тази работа е като животно в чувал - не знаеш какво е преди да отвориш.
p.s.: Всички телефони го имат това предупреждение, но трябва да си много тъп за да слушаш кво ти казва телефона.

Става въпрос за Galaxy S5 на 2+ години. Не е мръднал!

Ме гърми просто е малко досадно горе да е по топло от колкото в долната част

и аз имам такъв модел телефон , много съм доволен от него ,батерията издържа много ,става за игри и не е много скъп . И един съвет не го ползвай докато се зарежда защото се прецаква батерията . :grinning:

К’во ви става, бе? Тия батерии да не мислите, че са от кашкавал??? :rage:

1 Like

Много се филмирахте с батерийте на тоз телвфон. Всички телефон му се прецаква батерията след време, тъй че няма кво да се говори това.

1 Like

Така е. Какво то и да правите батерията ще се прецака след време. Освен това си купувате телефон, за да ви служи на вас, а не вие да служите на него :rage:

2 Likes

Е да ще се прецака някога но ако не го използвате постоянно ще издържи повече, да го зареждате например по два пъти на ден или повече батерията няма да издържи много . Обикновено ако използвате телефона за игри най-много ще издържи 1 ден , какво повече.

Моя трае 100 минути игра :smiley: