It`s a story time

Тава е тема за приказки и разкази и др. .Приемат се от най малоумните до най смислените ето пример ,че ми липсват синволи :

PART:1

Докато си съществувах видях едно малко динозавърче което излизаше от черна дупка с бял цвят .300 метровото изродче почна да си купува свирки ,че трябваше да опитоми едно змийче защото му купуваше зърнени сладури .Аз реших да се изпикая на нокатя му и той ме облиза докато ядеше майка ми и баща ми. Замръзвъах от кучи студ защото исках чипс с магуалала и фанта с вкус на дюнер ,но си купи RTX2080ti въпреки че имах AMD 1950X ,заради това си дело бях изяден от от голям пържен картоф .Измъкнах се като му изядох корема той беше реден…

PART: 2

На магистрала тракия където земята под теп не става дори за чакъл .
А относно диното от дупката която излезе тя стана но солено фондю със шоколад 5 зордиго дойдоха със 8 летящи кораба с лилави задници и оранжеви предници около фондъто лежеше една немска овчака на полусайденител със страстно червени мустаци по устието на дунавската река нил ходеше метаголем със своите приятели крал базилиск сабриел и наемник те ядоха мамут с небесно кафеви ягодови сливи …

Един път в детската нашите закъсняха да ме вземат и аз се разплаках ,а когато бях на 6 щях ме да ходим у баба ми и ме забравиха

2 Likes

БравоБраво

Това и аз го искам

Alexa, this is so sad! Play Despacito!

4 Likes

Когато бях в първи клас една секция падна и ще се да смаже едно момиче

2 Likes

Тъжно е да :disappointed_relieved: ,но това вече мина така ,че съм ок :smiley:

2 Likes

Паднах с колело и спирачката ми се заби цялата в крака, а под спирачката имале един голям камък, който заседна в крака ми. Оказах се късметлия защото дупката била точно до главната артерия и без малко съм щях да умра ако се бях нанизал с 1 милиметър по-нагоре. В крайна сметка бях добре, но половината лято не можех да ходя.

4 Likes

НЕ Е ЗАДАЛЖТЕЛНО ДА СА ИСТОРИИ ОТ ЖИВОТА МОЖЕ И ИЗМИСЛЕНИ КАТО МОЯТА

2 Likes

Нали можеше да са всякакви истории, сега що се оплакваш :joy:

2 Likes

Не се оплаквам просто всички казват истории от живота си
Фанта с дюнер :stuffed_flatbread:

2 Likes

Това ще бъде най тъжната история за есички ви… Продадох си gtx 1070-ката за rx580… Край!

5 Likes

Само от любопитство ЗАЩО си го направил?

Когато бях 4 клас едно момиче ме преметна буквално :joy:

2 Likes

Да не би да е изглеждала така ??? :kappa:
Buffsuki

4 Likes

Подобна :joy:

2 Likes

@alien997 в следващия епизод ще ти кажа :joy::joy::stuck_out_tongue_winking_eye:

doki doki <3

Ами в час по технологии и предприемачество госпожата говореше за триъгълници как се чертаят и аз казах :ЕЕе госпожо аз все едно съм в час по математика стига с тия триъгълници !
(тя ми преподава и по математика ) Госпожата :Доника Математиката е в основата на ВСИЧКО !!!
аз:Госпожо кажете ми кой ви излъга така !!!
Госпожата: Доника ей сега ще ти зашия една двойка и ще видиш кой ме излъга !!
Аз: Госпожо като ми пишете двойка какво точно ще стане ? Ами като кажа на класната че сте ми писали двойка за нищо какво ще кажете ?
И тя нищо повече не ми каза :joy::joy::joy::joy:
Знам тъпа история ама сега не се сещам за нещо много много интересно :joy::joy::joy:

Днес както се качвах по стълбите (от ,които може от третия да се види до първия) и държах ,учебник ,химикали ,телефон и един тефтер.
Спънах се последната стълба всички неща ми се разпиляха и тефтера полетя като Господ през решетките на стълбите пада три етажа и нищо му няма ,но лошото беше ,че телефона стоеше точно на ръба.Всички в близост до стълбите гледаха “тефтера Господ” като сеедночи са видяли Господ :joy: и после едно детенце около 3-4 клас ми го подаде.

1 Like