Турнир на League of Legends 1 vs 1 обща наградна стойност: 4830 RP

Дискорд: https://discord.gg/KH9sSTd
По случай достигането ни на 600 абоната в дискорд сървъра ни, имаме идея да направим турнир 1в1, този турнир ще съдържа следните неща:
Награден фонд в (RP) турнира ще бъде със следния формат, карта всеизвестна за всекиго Aram (Howling Abyss).
Турнира се отнася за EUNE (Eu Nordic & East) играчите!
Правилата за турнира, са следните:

 1. Първо убийство
 2. Първа кула
 3. Първия достигнал 100 creep score (cs)
  За да се присъедините към турнира ще трябва да влезете в следния линк (https://battlefy.com/lol-players-bg/lol … ab=contact)
  Там ще трябва да се (Join) и преди да започне турнира ще трябва да се (Check in) ако не се, няма да се отчете!
  Турнира е за всякакви дивизии, без значение каква дивизия сте, възможно е да се паднете срещу по-висока или по-ниска дивизия от Вашата!
  Ще имате право на 3 бана, които банове ще бъдат писани в лобито на сайта, при някакви проблеми с лобитата или с играта, ще трябва да пратите снимка, в дискорд сървъра, за да сме наясно и да вземем съответните мерки.

Правилата са следните:

 1. Ненужни псувни(обиди) ще бъдете автоматично дисквалифицирани, ако играчът предостави доказателство за това, че сте го обиждали!
 2. Задължително когато приключите играта, в сайта трябва да се постави Снимка, в която се вижда ясно, че сте направили едно от нещата (100cs, първо убийство или първа кула)
 3. Когато свършите играта ако не сме видели снимката качена от Вас, свържете се с член от екипа, за да ви преместим към следващия рунд!

Наградите са:
Първо място - 2800 RP
Второ място - 1380 RP
Трето - 650 RP
Турнира ще се проведе на 14/04/2020

УСПЕХ НА ВСИЧКИ!

2 Likes

🤔