Legit сайтове за филми освен замунда

Много често ми се случва да не намирам филмите, които харесвам с подходящото качество, а именно fhd. Дори и да ги намеря, то те не започват да се теглят ами само търсят пиъри…
Има ли други сигурни сайтове за филми, игри и т.н.

Не знам какво имаш предвид под “legit”, защото замунда е всичко но не и legit сайт. Иначе в thepiratebay.org има много неща, включително и много вируси.
За филми, аз лично ползвам Popcorn Time. Трябва да си изтеглиш програмата (подобна е на Netflix) и гледаш през нея. В настройките има опцията да не изтрива филма след като затвориш програмата и след това ще можеш да го отваряш с нормален плейер, ако искаш.
Но тази програма също има проблеми, тъй като е p2p, малко гледаните филми се теглят бавно и може да буферират. Също субтитрите понякога са извън синхрон, имаш опцията да ги забавяш или ускоряваш, но е досадно да се настрой и не е гаранция, че пак няма да се десинхронизират.

6 Likes

Главно ползвам Коди с добавки Quasar и Quasar Burst ( има тонове видеа как се инсталира и настройва в тубата ) иначе сайтове 1337x.to и yts.am

5 Likes

Лично аз ползвам основно arenabg.com

1 Like

Не мога да разбера къде е Legit часта в тези сайтове. Все пак тези филми не са безплатни.

1 Like

Според това което чета разбирам че търсиш безплатен сайт, защото това никъде не го пише. Иначе аз съм чист човек 12€ на месец и гледам нонстоп Netflix там е fhd резулюцията, и субтитри си има, абе всичко квот се сетиш :smiley:
Иначе аз от замунда си тегля филми, (които не от Netflix) и съм доволен от качеството,макар понякога дори да няма филмът който искам

3 Likes

И да, и не. Имах предвид някой надежден такъв, чийто съдържание си струва тегленето. А колкото до частта със заплащането… Еми не съм толкова напред с парите, че да ги пилея за един два филма, при положение, че мога да ги гледам безплатно.
Колкото до Netflix, имат ли български субтитри, защото английския ми не е до такава степен развит, че да разбирам всичко, от до!

3 Likes

Като цяло аз гледам единствено и само Netflix, много сериали, затова имам абонамент
Колкото за субтитрите има на български
НО са буквално копи пейст от преводачка
Понякога превода е толкова тъп, затова много не ги ползвам, единствено когато чуя някоя дума дето не я знам, поглеждам да видя в субтитрите, иначе не разчитам само на тях
ПС: иа 3 пакета в Netflix
Стандартен - 7€ (720р)
още един не му знам името - 9€ (fhd)
Премиум - 12€ (ultra HD)(може да се ползва от много хора

2 Likes

Ще го имам и него предвид, мога да присламча няколко приятели и така.

Благодаря на всички за идеите, някой от тях вече ги ползвам.

2 Likes

Абе не е сайт. Ама PopcornTime за PC, или Morpheus Tv за Android

4 Likes

Popcorn Time го има и за андроид :wink:

3 Likes

Ама не е толкова добър като Morpheus TV

🤔