Logitech C920 HD - £30 в UK #deals

В момента в Amazon UK има голямо намаление на Logitech C920 HD. Струва 30 паунда за следващите 12 часа. Ако желаете да си я купите, можете да използвате и Габко (https://www.gabco.org/) за доставка.

2 Likes

Трябва да разбера май как работи това Габко и да взема една на Габинка! :smiley:

1 Like

Това е добра идея… ако някой знае как стоят нещата с транспорта и т.н. да сподели. Да не стане така ,че доставката да е по солена от самия продукт… Иначе е добра темата благодаря ,че сподели :slight_smile:

Доставката специално на тази уеб камера от Amazon до UK е безплатна, до България не знам, пише си някъде. Аз ползвам Габко за транспорт, в сайта им има информация. Общо взето те имат офис в покрайнините на Лондон. Регистрираш се в сайта им и получаваш ID, след това си поръчваш (и плащаш) от Amazon нещо и за адрес на доставка пишеш офиса на Габко като някъде въвеждаш и ID-то си. Габко получават пратката виждат ID-то ти и закачат пратката към твоя профил. След това я товарят на тир и за 2-3 седмици идва в България. Можеш да си вземеш продукта от техен офис или да ти го пратят с Еконт. Цената е 2.20лв на кг. (без изпращането с Еконт)

Накратко при поръчка от Amazon UK / eBay UK и прочие въвеждаш име на получател “Иван Петров 67394” и въвеждаш за адрес на доставка офиса на Габко в Лондон. Цифрите са ID-то ти.

https://www.gabco.org/

Ясно благодаря… :slight_smile: трябва да се пробва значи, защото тук в България магазините слагат двойна надценка… :bulgaria:

1 Like

Ами то е малко по-сложна картинката. Магазините са последното зъбно колето в системата. Магазините водят преговори с вносителите, вносителите водят преговори с производителите и е сложна работа. Също така България е малка държава с малък оборот, а общо взето колкото повече бройки взимаш, толкова по-добра цена получаваш за 1 бр продукт. Често има и голямо количество застояла стока, която трябва да бъде разкарана, за да се освободи капитал и място за следващия модел.

Но конкретно цената от Amazon UK за този Logitech е супер. Работата е единствено че трябва да се изчакат няколко седмици за доставка :slight_smile:

2 Likes

🤔