Low fps в CS:GO

Здравейте, наскоро пак почнах да играя CS ама забелязах че ми Върви Под 120-100fps

PC :
i5-2320 3.0 Ghz
8GB 1333Mhz DDR3
Palit Dual GTX 1060 3GB
1TB HDD 7200

Ако може да ми помогнете :slight_smile:

Ako move

Bottleneck, мейбе

А ти с колко искаш да върви? С този процесор - толкова. :confused:

Сваляш резолюцията и графиката( препоръка low всичко, 4:3 формат 1364х768… Ще ти хареса… Ако не, пробвай друга) … Прегледаш в task manager процесите които товарят процесора и ги спри…
Препоръчвам да гледаш клипове за оптимизиране на картата от nvidia настойките

А на другите отворковци (с извинение) препоръчвам да помагате когато ви поискат помощ… А не да се правите на философи :slight_smile:

Сещам се единствено, да провери дали “Multicore rendering” е “Enabled” и да намали качеството на текстурите, за да не му се пълнят 3-те GB VRAM, въпреки че едва ли да ползват толкова много. Останалите настройки, не вярвам да имат голям ефект върху FPS-а. :wink:

В случая, най-вероятно процесора му е ботълнека и свалянето на резолюцията и графиката, няма да промени нищо, тъй като процесора му не може да обработи толкова крадри в секунда.
В неговия случай дори по-добрият вариант е да дигне всичко на макс, за да може играта да е красива и пак ще вади 120 кадъра, заради процесора.
Най-общо казано:

Колкото повече на брой са кадрите, толкова повече ти се товари процесора
Колкото по-висока е резолюцията и графиките, толкова повече се товари видео картата.

2 Likes

Ибаааа… С RX 550 вадих към 200 :frowning: :frowning: Па и само 70% се товари процесора

Няма почти никакво значение с каква видео карта си, а с какъв процесор защото cs:go е игра която иска повече процесор! дори и с gt1030 и някакъв мощен процесор от типа на i7 8700 и играеш на минимални настройки пак няма да имаш проблеми! А той дори и да свали резолюцията няма да му се промени fps-а защото видеокарта му е по мощна от процесора и именно тя определя на колко добра резолюцията играеш (знам го от опит).

2 Likes

Аз мислех да пробвам с GT 1030 Имам една на Втория Ми компютър :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

1 Like

🤔