Активатор за Microsoft Office 2016

намерих някакъв активатор KMS pico който активираше УЖ офис пакета… той па взе, че ми активира ЛЕГАЛНИЯ windows :D::D:;D и мисля , че ми прецака закупения ключ :fu: .

Та… дайте някакви активатори… ( линкчета )

Не мога да помогна, но това е по-лесен вариант, ако решиш :blush:

само с microsoft office работя :smiley:

KMS piko трябва да е активирал и Office пакета, заедно с Windows-а. Провери ли дали е активиран? При мен работи. :wink:

edit: Има и KMS auto, ако pico-то не работи :slight_smile:

Пусни един Belarc и ако Belarc покаже легалния ти ключ, значи само офиса е активирал. Ако ти трябва помощ за Belarc-a, мога да ти хелпна на лично, но мисля че ще се справиш! Мисля че си знаеш легалния ключ, така че просто го сравни с този който ще покаже Belarc-a!

KMS NEVER AGAIN!

А пробва ли това което ти казах? Ако да, сподели дали ти го е прецакал

nz даже ко да прая :smiley:

Написах ти какво да направиш горе. Ако ти трябва помощ, ми пиши на лично тук или в дискорд

KMS не идва от името на програмата, това е няква Microsoft-ска шитня (Key Management Server).

Mstoolkit е малко по-advanced активатор и ти позволява да активираш Windows-а и MS Office по отделно. Пробвай него.

Е да де, ама ако KMS-то му го е активирал и уиндоуса, какъв е смисъла с MStoolkit да пробва? Иначе MStoolkit е добър активатор, но съм го ползвал 3,4 пъти, докато KMS-то съм го ползвал на всички компове които съм преинсталвал!

С mstoolkit, може да си деактивира Windows-а и да си го активира с оригиналния ключ.
Или директно да замени пиратския ключ с легалния.

Ооооо, т’ва не го знаех… Еми тогава има смисъл :joy: Но може и да пробва това с Belarc-a което му казах

ЗА НЕРАЗБРАЛИТЕ; НЕ ИСКАМ ДА АКТИВИРАМ WINDOWSA ( той беше активиран, и не исках да активирам него , ЗАЩОТО ключа за него ми беше КУПЕН / ЛЕГАЛЕН, уви програмата го направи… )

Разбирам!
Но ако все още MS Office не ти е активиран или искаш да си върнеш стария (легален) ключ, пробвай с програмата “mstoolkit”.
Надявам се да съм помогнал! :slight_smile:

Пробвах… Резултат - триене на вируси 10 год…

Да, нормално е антивирусната, да го сметне за вирус, но и няма гаранция, че не е. So… ти си решаваш дали да я ползваш, аз само предложих :slightly_smiling_face::angel:

Аз просто отидох в замунда, намисах microsoft office, изтеглих първия торент, next, next, finish и при мен работи.

Знам, затова ти предложих да провериш чрез Belarc дали активационния ключ е легален или програмата го е сменила. Belarc, ако не знаеш, си е legit програма. Не мисля че е проблем да пробваш и ако KMS-то е сменил кода, направи това което каза @bumtras

А ако Belarc ти покаже оригиналния ти ключ, значи всичко е ок. Просто го пробвай. Не ти коства нищо!

@bumtras аз ги чистих не антивируса… Недей на мене дето това ми е живота да обесняваш кое що и как…