Новата Minecraft ? Hytale


#1

Hytale e игра която много наподобява така познатата ни Minecraft ,играта все още не е излязла ,но ще има бета която би трябвало да излезе до няколко месеца.
Ето и линк за трейлъра на играта:


Играта е направена от хора които работят в един от най-известните сървъри Hypixel.
От дадената ни информация ще има pvp/mods/community servers/Adventure mode (който не съм сигурен точно какво ще е ,мисля че ще е нещо като Story mode ) който ще има и co-op ето и обяснението му на английски за тези които могат да го преведът за да си поправя темата :smiley: "Adventure mode, where you embark on a journey through a procedurally generated fantasy world either solo or with friends. "
Играта все още няма и минимални изисквания ,но е тествана на лаптоп с интегрирана видео карта ,така че най-вероятно ще ви тръгне :slight_smile: но също така ще има много настройки за тези от вас които имат по-мощни компютри.
Ето и сайтът на играта там можете да намерите повече информация за играта също така и Facebook страницата им Twitter-a instagram,snapchat и youtube: https://hytale.com/
Това ми е първата такава тема във форума ако имате предложения как да я подобря пишете :slight_smile: Също така напишете какво мислите за играта.

#2

Хубава тема :smiley: .За играта не очаквам нещо особено ,но кой знае :sweat_smile:


#3

Аз бих пробвал сторито защото ми е любопитно какво са измислили


#4

Трябва да представи нещо което Minecraft няма. Виждам много еднакви неща и малко различни неща. Трудно да измести игра, която се е заземила толкова добре от години и продължава да се продава като топъл хляб.


#5

ама за премиум лие щото аз съм с премиум акаунт:stuck_out_tongue_winking_eye:


#6

Що бе? Ако ще е безплатна може и да стане нещо от нея! :slight_smile:


#7

Не! (10 символа)


#8

Играта няма нищо свързано с майнкрафт братле не знам за какъв премиум ми говориш :smiley:


#9

ква ще се играе бетата и кога


#10

Не съм сигурен как да отговаря на това


#11

Според мене най-логичният отговор е “наляво”.