Някой да се съберем за minecraft SMP сървър 15+

само да има желаещи за игра :slight_smile:

8 Likes

Mmeeeeeee :slightly_smiling_face:

1 Like

И мене 10символа

1 Like

намерете още хора

3 Likes

и аз съм за

2 Likes

И аз съм навит ама да знаете, че съм слаб. Още разучавам нещата :grin:

1 Like

аз съм навит

2 Likes

Аз също бих се включил, стига да сме сериозни :smile:

2 Likes

Навит съм ако сте сериозни :slight_smile:

3 Likes

Бройте и мен. Също за премиум акаунт и ли е, защото аз наскоро си взех от един сайт за без пари и не е проблем ако ще е.

3 Likes

от кой братле че си забравих паролата на моя :Д

1 Like

Ще стават ли нещата или ?

1 Like

Пишеш в гугъл Minecraft premium account free to play има списъци с премиум акаунти. Не тегли нищо от никъде зашито ще си го нахакаш. Просто намираш списъците отваряш minecraft launcher-a и копи пасте в него. И да знам какво ще се аетиш и аз си го помислих не може да се открадне защото са защитени с допълнителни шитни в сайта и може реално да си ръчкаш само в лаунчера

3 Likes

Навит съм, с премиум съм, така че нямаш проблеми.

1 Like

Ако някой от вас се съгласи да хостне Community сървър за VoodooHeadsTV може да го шаутаутна и да се напълни с хора. Проблема е, че ако аз не играя там повечето ще изчезнат и няма да се върнат…

5 Likes

Аз съм навит да съм системен администратор. Имам едни 300$ в google cloud от free trail-а дет не ми трябват. Трябва да изкара известно време.

3 Likes

Давайте да се организираме ?

2 Likes

Аз съм готов да се включа с по 10-15 кинта на месец за хост. Не е много ама ако се включат и още хора ще стане работа мисля

1 Like

Засега не е нужно. Тези 300$ ще ни изкарат бая време. Кажете ми когато сте готови. Незнам аз колко ще играя, но сървъра ще си е 24/7.

3 Likes

Както кажете аз също ще съм от време на време на време, че нямам много време :slight_smile: но пак ако трябва казвате и ще събираме :slight_smile:

1 Like